Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊彩鳳
Joyce Yeung Choi-Fung
 
Filmography (1984-1993)
 
  化妝 (23 films)
    緣份 (1984)    
    男女方程式 (1984)    
    摸錯骨 (1985)    
    情逢敵手 (1985)    
    心動 (1986)    
    魔翡翠 (1986)    
    俾鬼捉 (1986)    
    魔高一丈 (1987)    
    皇家師姐III雌雄大盜 (1988)    
    城巿特警 (1988)    
    大丈夫日記 (1988)    
    孔雀王子 (1989)    
    皇家女將 (1990)    
    脂粉雙雄 (1990)    
    富貴兵團 (1990)    
    龍鳳賊捉賊 (1990)    
    致命的誘惑 (1990)    
    追日 (1991)    
    彊屍至尊 (1991)    
    黐線枕邊人 (1991)    
    新龍爭虎鬥 (1992)    
    油尖少爺 (1992)    
    一代梟雄之三支旗 (1993)