Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
莫惠康
Mok Wai-Hong
 
Filmography (1975-1993)
 
  化妝 (27 films)
    摧花毒降頭 (1975)    
    酒帘 (1976)    
    邪牌愛差人 (1977)    
    飛虎相爭 (1977)    
    追 (1978)    
    出籠馬騮 (1979)    
    凶榜 (1981)    
    煲車 (1981)    
    邊緣人 (1981)    
    殺出西營盤 (1982)    
    烈火青春 (1982)    
    賓妹 (1982)    
    血中血 (1983)    
    歌舞昇平 (1985)    
    凌晨晚餐 (1987)    
    心跳一百 (1987)    
    凶貓 (1987)    
    猛鬼學堂 (1988)    
    雞同鴨講 (1988)    
    一眉道人 (1989)    
    流氓差婆 (1989)    
    望夫成龍 (1990)    
    監獄不設防 (1990)    
    一千靈異夜之血咒 (1992)    
    一千靈異夜之轉世邪靈 (1992)    
    一千靈異夜之護花使者 (1992)    
    再世追魂 (1993)