Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
徐向東
Xu Xiang-Dong  ♂
Aliases:  徐向榮,  徐曏東





 
Filmography (1983-2015)
 
  動作設計 (1 film)
    龍刀奇緣 (2005)    
  助理指導 (1 film)
    太極拳 (1996)    
  演員 (21 films)
    中華武術 (1983)    
    木棉袈裟 (1985)    
    少林達摩 (1990)    
    血染紅塵 (1992)    
    她來自台北 (1992)    
    西楚霸王 (1994) ... 項庄
    詠春 (1994) ... 黃師傅
    太極拳 (1996)    
    新少林寺 (2000) ... 江公豹
    墨攻 (2006)    
    雙龍記 (2007)    
    奪標 (2008) ... 王安勇
    車票 (2008) ... 候主任
    錦衣衛 (2010) ... 夏侯都尉
    鴻門宴 (2011) ... 項伯
    謎失的游艇 (2013)    
    響尾伏魔棒 (2014)    
    白髮魔女傳之明月天國3D (2014) ... 白石
    險道神鬱保四 (2014)    
    天降雄獅 (2015) ... 司馬
    情劍 (2015)