Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
唐煌
Tang Huang  ♂

 
Filmography (1953-1973)
 
  導演 (53 films)
    丈夫日記 (1953)    
    名女人別傳 (1953)    
    美男子 (1953)    
    魔鬼天堂 (1953)    
    生死戀 (1953)    
    一鳴驚人 (1954)    
    傳統 (1955)    
    金縷衣 (1956)    
    滿庭芳 (1957)    
    銀海仙歌處處聞 (1957)    
    恰恰姑娘 (1957)    
    蓬萊春暖 (1957)    
    愛與罪 (1957)    
    江湖恩仇 (1958)    
    雲裳艷后 (1959)    
    紅粉干戈 (1959)    
    慾海情花 (1959)    
    玉女私情 (1959)    
    海演春色 (1959)    
    新娘假期 (1959)    
    玉樓三鳳 (1960)    
    長腿姐姐 (1960)    
    睡美人 (1960)    
    母與女 (1960)    
    六月新娘 (1960)    
    辮子姑娘 (1960)    
    賊美人 (1961)    
    體育皇后 (1961)    
    野花戀 (1962)    
    花好月圓 (1962)    
    早生貴子 (1962)    
    荷花 (1963)    
    諜海四壯士 (1963)    
    寶蓮燈 (1964)    
    三朵玫瑰花 (1965)    
    聊齋誌異 (1965)    
    七重天 (1966)    
    扇中人 (1967)    
    諜海蛟龍 (1967)    
    英雄膽 (1967)    
    聊齋誌異續集 (1967)    
    波斯貓 (1968)    
    游龍戲鳳 (1968)    
    春暖人間 (1968)    
    乘龍快婿 (1969)    
    聊齋誌異三集 (1969)    
    孫悟空大鬧香港 (1969)    
    關不住的春光 (1970)    
    嫁不嫁 (1970)    
    孫悟空再鬧香港 (1971)    
    星期天不放假 (1972)    
    蛇王與閻王 (1972)    
    鐵拳爭霸 (1973)    
  編劇 (4 films)
    紅粉干戈 (1959)    
    諜海蛟龍 (1967)    
    春暖人間 (1968)    
    嫁不嫁 (1970)