Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
唐煌
Tang Huang  ♂

 
Filmography (1953-1973)
 
  導演 (53 films)
    生死戀 (1953)    
    丈夫日記 (1953)    
    名女人別傳 (1953)    
    美男子 (1953)    
    魔鬼天堂 (1953)    
    一鳴驚人 (1954)    
    傳統 (1955)    
    金縷衣 (1956)    
    愛與罪 (1957)    
    滿庭芳 (1957)    
    銀海仙歌處處聞 (1957)    
    恰恰姑娘 (1957)    
    蓬萊春暖 (1957)    
    江湖恩仇 (1958)    
    玉女私情 (1959)    
    海演春色 (1959)    
    新娘假期 (1959)    
    雲裳艷后 (1959)    
    紅粉干戈 (1959)    
    慾海情花 (1959)    
    六月新娘 (1960)    
    辮子姑娘 (1960)    
    玉樓三鳳 (1960)    
    長腿姐姐 (1960)    
    睡美人 (1960)    
    母與女 (1960)    
    體育皇后 (1961)    
    賊美人 (1961)    
    早生貴子 (1962)    
    野花戀 (1962)    
    花好月圓 (1962)    
    荷花 (1963)    
    諜海四壯士 (1963)    
    寶蓮燈 (1964)    
    三朵玫瑰花 (1965)    
    聊齋誌異 (1965)    
    七重天 (1966)    
    聊齋誌異續集 (1967)    
    扇中人 (1967)    
    諜海蛟龍 (1967)    
    英雄膽 (1967)    
    春暖人間 (1968)    
    波斯貓 (1968)    
    游龍戲鳳 (1968)    
    孫悟空大鬧香港 (1969)    
    乘龍快婿 (1969)    
    聊齋誌異三集 (1969)    
    嫁不嫁 (1970)    
    關不住的春光 (1970)    
    孫悟空再鬧香港 (1971)    
    蛇王與閻王 (1972)    
    星期天不放假 (1972)    
    鐵拳爭霸 (1973)    
  編劇 (4 films)
    紅粉干戈 (1959)    
    諜海蛟龍 (1967)    
    春暖人間 (1968)    
    嫁不嫁 (1970)