Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林偉明(2)
Lam Wai-Ming (2)
 
Filmography (1991-2019)
 
  演員 (1 film)
    不文騷 (1992)    
  道具 (22 films)
    開心鬼5上錯身 (1991)    
    不文騷 (1992)    
    夏日情人 (1992)    
    現代豪俠傳 (1993)    
    東方三俠 (1993)    
    三個受傷的警察 (1996)    
    阿金 (1996)    
    恐怖雞 (1997)    
    陽光警察 (1999)    
    星願 (1999)    
    愛與誠 (2000)    
    幽靈人間 (2001)    
    龍咁威2003 (2003)    
    失憶界女王 (2003)    
    新紮師妹2 (2003)    
    摯愛 (2005)    
    得閒飲茶 (2006)    
    惡男事件 (2008)    
    家有喜事2009 (2009)    
    花田囍事2010 (2010)    
    黑色喜劇 (2014)    
    大樂師.為愛配樂 (2018)    
  道具領班 (41 films)
    真心英雄 (1998)    
    特警新人類 (1999)    
    藍煙火 (2000)    
    十二夜 (2000)    
    慾望之城 (2001)    
    九龍冰室 (2001)    
    全職殺手 (2001)    
    嚦咕嚦咕新年財 (2002)    
    地下鐵 (2003)    
    身驕肉貴 (2004)    
    鬼馬狂想曲 (2004)    
    七年很癢 (2004)    
    我要做Model (2004)    
    阿嫂 (2005)    
    龍咁威2之皇母娘娘呢? (2005)    
    精武家庭 (2005)    
    殺破狼 (2005)    
    天生一對 (2006)    
    放•逐 (2006)    
    每當變幻時 (2007)    
    跟蹤 (2007)    
    鐵三角 (2007)    
    時光倒流的話 (2007)    
    蝴蝶飛 (2008)    
    狼牙 (2008)    
    文雀 (2008)    
    再生號 (2009)    
    旺角監獄 (2009)    
    機動部隊─衕袍 (2009)    
    出水芙蓉 (2010)    
    單身男女 (2011)    
    競雄女俠秋瑾 (2011)    
    報應 (2011)    
    高海拔之戀II (2012)    
    葉問-終極一戰 (2013)    
    Z風暴 (2014)    
    恐怖在線 (2014)    
    單身男女2 (2014)    
    美人魚 (2016)    
    葉問外傳:張天志 (2018)    
    新喜劇之王 (2019)