Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林偉明(2)
Lam Wai-Ming (2)
 
Filmography (1991-2019)
 
  演員 (1 film)
    不文騷 (1992)    
  道具 (61 films)
    開心鬼5上錯身 (1991)    
    夏日情人 (1992)    
    不文騷 (1992)    
    現代豪俠傳 (1993)    
    東方三俠 (1993)    
    阿金 (1996)    
    三個受傷的警察 (1996)    
    恐怖雞 (1997)    
    真心英雄 (1998)    
    陽光警察 (1999)    
    特警新人類 (1999)    
    星願 (1999)    
    藍煙火 (2000)    
    十二夜 (2000)    
    愛與誠 (2000)    
    幽靈人間 (2001)    
    慾望之城 (2001)    
    全職殺手 (2001)    
    九龍冰室 (2001)    
    嚦咕嚦咕新年財 (2002)    
    地下鐵 (2003)    
    龍咁威2003 (2003)    
    失憶界女王 (2003)    
    新紮師妹2 (2003)    
    鬼馬狂想曲 (2004)    
    七年很癢 (2004)    
    我要做Model (2004)    
    身驕肉貴 (2004)    
    摯愛 (2005)    
    龍咁威2之皇母娘娘呢? (2005)    
    殺破狼 (2005)    
    精武家庭 (2005)    
    放•逐 (2006)    
    天生一對 (2006)    
    得閒飲茶 (2006)    
    每當變幻時 (2007)    
    時光倒流的話 (2007)    
    跟蹤 (2007)    
    鐵三角 (2007)    
    文雀 (2008)    
    惡男事件 (2008)    
    狼牙 (2008)    
    蝴蝶飛 (2008)    
    愛得起 (2009)    
    旺角監獄 (2009)    
    機動部隊─衕袍 (2009)    
    再生號 (2009)    
    家有喜事2009 (2009)    
    花田囍事2010 (2010)    
    出水芙蓉 (2010)    
    競雄女俠秋瑾 (2011)    
    報應 (2011)    
    單身男女 (2011)    
    高海拔之戀II (2012)    
    葉問-終極一戰 (2013)    
    Z風暴 (2014)    
    恐怖在線 (2014)    
    單身男女2 (2014)    
    美人魚 (2016)    
    葉問外傳:張天志 (2018)    
    新喜劇之王 (2019)