Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林偉明(2)
Lam Wai-Ming (2)
 
Filmography (1991-2019)
 
  演員 (1 film)
    不文騷 (1992)    
  道具 (61 films)
    開心鬼5上錯身 (1991)    
    夏日情人 (1992)    
    不文騷 (1992)    
    東方三俠 (1993)    
    現代豪俠傳 (1993)    
    阿金 (1996)    
    三個受傷的警察 (1996)    
    恐怖雞 (1997)    
    真心英雄 (1998)    
    星願 (1999)    
    陽光警察 (1999)    
    特警新人類 (1999)    
    藍煙火 (2000)    
    十二夜 (2000)    
    愛與誠 (2000)    
    九龍冰室 (2001)    
    幽靈人間 (2001)    
    慾望之城 (2001)    
    全職殺手 (2001)    
    嚦咕嚦咕新年財 (2002)    
    新紮師妹2 (2003)    
    地下鐵 (2003)    
    龍咁威2003 (2003)    
    失憶界女王 (2003)    
    身驕肉貴 (2004)    
    鬼馬狂想曲 (2004)    
    七年很癢 (2004)    
    我要做Model (2004)    
    殺破狼 (2005)    
    精武家庭 (2005)    
    摯愛 (2005)    
    龍咁威2之皇母娘娘呢? (2005)    
    得閒飲茶 (2006)    
    放•逐 (2006)    
    天生一對 (2006)    
    鐵三角 (2007)    
    每當變幻時 (2007)    
    時光倒流的話 (2007)    
    跟蹤 (2007)    
    蝴蝶飛 (2008)    
    文雀 (2008)    
    惡男事件 (2008)    
    狼牙 (2008)    
    家有喜事2009 (2009)    
    愛得起 (2009)    
    旺角監獄 (2009)    
    機動部隊─衕袍 (2009)    
    再生號 (2009)    
    出水芙蓉 (2010)    
    花田囍事2010 (2010)    
    單身男女 (2011)    
    競雄女俠秋瑾 (2011)    
    報應 (2011)    
    高海拔之戀II (2012)    
    葉問-終極一戰 (2013)    
    單身男女2 (2014)    
    Z風暴 (2014)    
    恐怖在線 (2014)    
    美人魚 (2016)    
    葉問外傳:張天志 (2018)    
    新喜劇之王 (2019)