Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
洪明麗
Hung Ming-Lai  ♀


 
Filmography (1957-2009)
 
  演員 (24 films)
    女性的仇人 (1957)    
    基隆七號房慘案 (1957)    
    生死戀 (1958)    
    無情恨薄命 (1958)    
    真假美人心 (1958)    
    未嫁添丁 (1959)    
    男之罪(續集) (1959)    
    財色迷人 (1959)    
    相思記 (1959)    
    男之罪 (1959)    
    秋怨 (1960)    
    林秀姑殉情打狗山 (1962)    
    媽媽為著你 (1962)    
    鴉片戰爭 (1963)    
    黃金大王復仇記 (1963)    
    心心相印 (1965)    
    暗殺命令 (1966)    
    貓眼女間諜 (1967)    
    怪夜 (1971)    
    甘羅拜相 (1971) ... 秦太后
    五色仙女 (1973)    
    源 (1980)    
    釋迦牟尼 (1980)    
    瞎•戀•舞 (2009) ... 碧蓮姐