Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
袁仰安
Yuen Yeung-On  ♂

 
Filmography (1950-1970)
 
  製片 (35 films)
    禁婚記 (1951)    
    蜜月 (1952)    
    百花齊放 (1952)    
    不知道的父親 (1952)    
    一家春 (1952)    
    娘惹 (1952)    
    兒女經 (1953)    
    寸草心 (1953)    
    花花世界 (1953)    
    門 (1953)    
    白日夢 (1953)    
    孽海花 (1953)    
    絕代佳人 (1953)    
    都會交響曲 (1954)    
    深閨夢裡人 (1954)    
    姊妹曲 (1954)    
    視察專員 (1955)    
    鑽花竊賊 (1955)    
    不要離開我 (1955)    
    我是一個女人 (1955)    
    少女的煩惱 (1955)    
    大兒女經 (1955)    
    小舞孃 (1956)    
    三戀 (1956)    
    玫瑰岩 (1956)    
    女子公寓 (1956)    
    大富之家 (1956)    
    日出 (1956)    
    鸞鳳和鳴 (1957)    
    鳴鳳 (1957)    
    望夫山下 (1957)    
    丁香姑娘 (1957)    
    蘭花花 (1958)    
    阿Q正傳 (1958)    
    麒麟寨 (1968)    
  監製 (13 films)
    說謊世界 (1950)    
    南來雁 (1950)    
    血海仇 (1951)    
    新紅樓夢 (1952)    
    狂風之夜 (1952)    
    深閨夢裡人 (1954)    
    迷人的假期 (1959)    
    一夜難忘 (1961)    
    鍍金世界 (1962)    
    追車記 (1962)    
    浪子雙娃 (1962)    
    珍珠魔鬼火 (1964)    
    有男懷春 (1970)    
  導演 (13 films)
    孽海花 (1953)    
    不要離開我 (1955)    
    小舞孃 (1956)    
    鸞鳳和鳴 (1957)    
    阿Q正傳 (1958)    
    迷人的假期 (1959)    
    雙喜臨門 (1959)    
    名醫與紅伶 (1960)    
    漁光戀 (1960)    
    十夜柔情 (1962)    
    鍍金世界 (1962)    
    浪子雙娃 (1962)    
    有男懷春 (1970)    
  演員 (1 film)
    雙喜臨門 (1959)    
  編劇 (8 films)
    孽海花 (1953)    
    小舞孃 (1956)    
    鸞鳳和鳴 (1957)    
    雙喜臨門 (1959)    
    漁光戀 (1960)    
    浪子雙娃 (1962)    
    十夜柔情 (1962)    
    有男懷春 (1970)