Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
袁仰安
Yuen Yeung-On  ♂

 
Filmography (1950-1970)
 
  製片 (35 films)
    禁婚記 (1951)    
    不知道的父親 (1952)    
    一家春 (1952)    
    娘惹 (1952)    
    蜜月 (1952)    
    百花齊放 (1952)    
    門 (1953)    
    白日夢 (1953)    
    孽海花 (1953)    
    絕代佳人 (1953)    
    兒女經 (1953)    
    寸草心 (1953)    
    花花世界 (1953)    
    深閨夢裡人 (1954)    
    姊妹曲 (1954)    
    都會交響曲 (1954)    
    鑽花竊賊 (1955)    
    不要離開我 (1955)    
    我是一個女人 (1955)    
    少女的煩惱 (1955)    
    大兒女經 (1955)    
    視察專員 (1955)    
    玫瑰岩 (1956)    
    女子公寓 (1956)    
    大富之家 (1956)    
    日出 (1956)    
    小舞孃 (1956)    
    三戀 (1956)    
    丁香姑娘 (1957)    
    鸞鳳和鳴 (1957)    
    鳴鳳 (1957)    
    望夫山下 (1957)    
    阿Q正傳 (1958)    
    蘭花花 (1958)    
    麒麟寨 (1968)    
  監製 (13 films)
    南來雁 (1950)    
    說謊世界 (1950)    
    血海仇 (1951)    
    新紅樓夢 (1952)    
    狂風之夜 (1952)    
    深閨夢裡人 (1954)    
    迷人的假期 (1959)    
    一夜難忘 (1961)    
    鍍金世界 (1962)    
    追車記 (1962)    
    浪子雙娃 (1962)    
    珍珠魔鬼火 (1964)    
    有男懷春 (1970)    
  導演 (13 films)
    孽海花 (1953)    
    不要離開我 (1955)    
    小舞孃 (1956)    
    鸞鳳和鳴 (1957)    
    阿Q正傳 (1958)    
    雙喜臨門 (1959)    
    迷人的假期 (1959)    
    名醫與紅伶 (1960)    
    漁光戀 (1960)    
    鍍金世界 (1962)    
    浪子雙娃 (1962)    
    十夜柔情 (1962)    
    有男懷春 (1970)    
  演員 (1 film)
    雙喜臨門 (1959)    
  編劇 (8 films)
    孽海花 (1953)    
    小舞孃 (1956)    
    鸞鳳和鳴 (1957)    
    雙喜臨門 (1959)    
    漁光戀 (1960)    
    十夜柔情 (1962)    
    浪子雙娃 (1962)    
    有男懷春 (1970)