Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
許建海
Xu Jian-Hai  ♂

 
Filmography (2003-2019)
 
  製片 (3 films)
    誰說青春不能錯 (2008)    
    第一書記 (2010)    
    流浪地球 (2019)    
  監製 (4 films)
    一個人的奧林匹克 (2008)    
    蘇乞兒 (2010)    
    最愛 (2011)    
    倩女幽魂 (2011)    
  策劃 (10 films)
    醉馬騮 (2003)    
    我們倆 (2005)    
    代課老師 (2006)    
    伊莎貝拉 (2006)    
    理發師 (2006)    
    雲水謠 (2006)    
    霍元甲 (2006)    
    赤壁:決戰天下 (2009)    
    嘻遊記 (2010)    
    隱婚男女 (2011)    
  出品人 (1 film)
    我願意 (2012)