Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁樂音
Leung Lok-Yam
 
Filmography (1943-1961)
 
  導演 (1 film)
    苦海鴛鴦 (1956)    
  演員 (2 films)
    戀歌 (1953) ... 葛維基
    霧夜霧屍 (1959) ... -
  配樂 (20 films)
    漁家女 (1943)    
    紅樓夢 (1944)    
    錦繡天堂 (1949)    
    浴室艷屍 (1952)    
    風塵俠犬 (1953)    
    玫瑰玫瑰我愛你 (1954)    
    馬來亞之戀 (1954)    
    臥薪嘗膽 (1956)    
    神秘美人 (1957)    
    袁世凱 (1957)    
    珊瑚 (1958)    
    銀海笙歌 (1958)    
    青山紅粉 (1960)    
    初戀 (1960)    
    戀愛與貞操 (1960)    
    苦海孤雛 (1960)    
    傻人捉賊 (1960)    
    風塵奇女子 (1960)    
    溫暖在人間 (1960)    
    女大不中留 (1961)    
  編劇 (1 film)
    苦海鴛鴦 (1956)