Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
高富國
Kao Fu-Kou
 
Filmography (1963-1993)
 
  錄音 (93 films)
    姊妹情仇 (1963)    
    情人石 (1964)    
    獨臂拳王勇戰楚門九子 (1976)    
    銀蕭月劍翠玉獅 (1977)    
    蛇山蠱女 (1977)    
    關東五大俠 (1977)    
    搏命 (1977)    
    洪熙官,方世玉,陸阿采 (1978)    
    英雄有淚 (1978)    
    新雨夜花 (1978)    
    新紅樓夢 (1978)    
    十八玉羅漢 (1978)    
    四兩搏千斤 (1978)    
    臭頭小子 (1978)    
    車馬砲 (1978)    
    佛法無邊 (1978)    
    七俠八義 (1978)    
    飛燕雙嬌 (1978)    
    猴駙馬 (1978)    
    鐵首無情追魂令 (1978)    
    第三把飛刀 (1978)    
    神龍 (1978)    
    夢拳蘭花手 (1979)    
    夢中劍 (1979)    
    翡翠狐狸 (1979)    
    鬼搭手 (1979)    
    糊塗大醉俠 (1979)    
    絕招六式 (1979)    
    要命的小方 (1979)    
    小李飛刀 (1979)    
    武之湛 舍利子 (1979)    
    中原一點紅 (1979)    
    旅 (1979)    
    李鐵拐成仙 (1979)    
    俠影留香 (1979)    
    茅山道人 (1979)    
    蜜月怪手 (1980)    
    醉八仙拳 (1980)    
    愛的小草 (1980)    
    燃燒0.7度 (1980)    
    鈑公雞 (1980)    
    風流殘劍血無痕 (1980)    
    金枝玉葉 (1980)    
    丐俠七巧功 (1980)    
    千王鬥千后 (1981)    
    刺客列傳 (1981)    
    醜人多作怪 (1981)    
    黑鷹的古刀 (1981)    
    紅色女煞星 (1981)    
    天涯怪客一陣風 (1981)    
    傳奇人物 (1981)    
    月異星邪 (1981)    
    女王蜂 (1981)    
    少林寺傳奇 (1981)    
    冰雪情關英雄膽 (1981)    
    邪妻 (1981)    
    上海灘大爺 (1981)    
    採陽女幫主 (1981)    
    復仇者 (1982)    
    狼女白魔 (1982)    
    水月十三刀 (1982)    
    小飛龍 (1982)    
    金粉遊龍 (1982)    
    探獄 (1982)    
    大追擊 (1982)    
    迷你特攻隊 (1983)    
    搭錯車 (1983)    
    電梯 (1983)    
    帶劍的小孩 (1983)    
    四狼 (1983)    
    九子天魔 (1984)    
    笑匠 (1984)    
    青蘋果 (1984)    
    兩隻老虎 (1984)    
    情人,看刀 (1984)    
    七隻狐狸 (1985)    
    夢斷情天 (1985)    
    慈悲的滋味 (1985)    
    大紐約華埠風雲 (1985)    
    唐朝綺麗男 (1985)    
    孤戀花 (1985)    
    殭屍小子 (1985)    
    歡樂龍虎榜 (1986)    
    殺夫 (1986)    
    竹籬芭外的春天 (1986)    
    跨越時空的小子 (1987)    
    哈囉殭屍 (1987)    
    英雄與狗熊 (1988)    
    三頭魔王 (1988)    
    媽媽再愛我一次 (1988)    
    雪在燒 (1988)    
    三人故事 (1992)    
    唐朝姦妃 (1993)    
  混音 (1 film)
    飛燕蝴蝶斬 (1978)