Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
龔稼農
Gong Ka-Nong  ♂
Aliases:  龔稼穠





 
Filmography (1927-1971)
 
  副導演 (1 film)
    西廂記 (1940)    
  導演 (1 film)
    黑夜孤魂 (1941)    
  演員 (71 films)
    山東馬永貞 (1927)    
    血淚碑 (1927)    
    一腳踢出去 (1928) ... 張誠
    白雲塔 (1928)    
    火燒紅蓮寺 (1928)    
    蔡狀元建造洛陽橋 (1928)    
    火燒紅蓮寺第五集 (1929)    
    火燒紅蓮寺第九集 (1930)    
    火燒紅蓮寺第十一集 (1930)    
    火燒紅蓮寺第十三集 (1930)    
    火燒紅蓮寺第十五集 (1930)    
    火燒紅蓮寺第十集 (1930)    
    火燒紅蓮寺第十二集 (1930)    
    火燒紅蓮寺第十六集 (1930)    
    火燒紅蓮寺第十四集 (1930)    
    如此天堂 (后集) (1931) ... 裘振聲
    如此天堂(前集) (1931) ... 裘振聲
    自由之花 (1932)    
    落霞孤鶩 (1932)    
    滿江紅 (1933)    
    女性的吶喊 (1933)    
    狂流 (1933)    
    春蠶 (1933)    
    脂粉市場 (1933)    
    二對一 (1933)    
    女兒經 (1934) ... 龔少銘
    華山艷史 (1934)    
    落花時節 (1935)    
    翡翠馬 (1935)    
    海棠紅 (1936)    
    夜會 (1936)    
    永遠的微笑 (1936)    
    小玲子 (1936)    
    女權 (1936)    
    生龍活虎 (1937)    
    壓歲錢 (1937)    
    四千金 (1937)    
    社會之花 (1937)    
    小俠女 (1939)    
    董小宛 (1939)    
    李阿毛與唐小姐 (1939)    
    歌聲淚痕 (1939)    
    紅粉飄零 (1939)    
    李阿毛與僵屍 (1940)    
    李香君 (1940)    
    碧玉簪 (1940)    
    正德皇與劉倩倩 (1940)    
    秦淮世家 (1940) ... 楊育權
    李阿毛與東方朔 (1940)    
    濟公活佛 (1940)    
    蘇三艷史 (1940)    
    孟麗君 (1940)    
    紅杏出牆記(下集) (1941)    
    紅杏出牆記(上集) (1941)    
    天涯歌女 (1941)    
    梅妃 (1941)    
    風流世家 (1942)    
    長恨天 (1942)    
    重見光明 (1942)    
    紅顏鐵血 (1943)    
    秋之歌 (1943)    
    美人關 (1943)    
    罌粟花 (1955)    
    良心與罪惡 (1960)    
    吳鳳 (1962) ... 大頭目
    情人石 (1964) ... 外公蔡添丁
    雷堡風雲 (1965)    
    蘭嶼之歌 (1965) ... 大頭目
    意難忘 (1966)    
    歌聲魅影 (1970)    
    緹縈 (1971)    
  編劇 (1 film)
    古塔奇案 (1937)