Display [English] [Big5] [UTF]
You are currently displaying Big5
盧國成
Leo Lo Kwok-Shing
 
Filmography (2000-2016)
 
  視覺特效總監 (4 films)
    大無謂 (2004)    
    終極忍者 (2006)    
    降頭 (2007)    
    有隻僵屍暗戀你 (2008)    
  特別視效 (17 films)
    臥虎藏龍 (2000)    
    雷霆戰警 (2000)    
    北京樂與路 (2001)    
    戀愛行星 (2002)    
    赤裸特工 (2002)    
    幽媾 (2003)    
    凶男寡女 (2005)    
    雀聖 (2005)    
    雙鏢 (2006)    
    恐懼元素 (2007)    
    導火線 (2007)    
    金瓶梅 (2008)    
    黑勢力 (2008)    
    金瓶梅Ⅱ愛的奴隸 (2009)    
    安非他命 (2010)    
    澀青298-03 (2013)    
    辣警霸王花 (2016)    
  視覺特效製片 (10 films)
    別戀 (2001)    
    大丈夫 (2003)    
    絕種鐵金剛 (2003)    
    精裝追女仔2004 (2004)    
    性感都市 (2004)    
    2004新紮師兄 (2004)    
    黑白道 (2006)    
    提防老千 (2006)    
    花花型警 (2008)    
    分手說愛你 (2010)    
  執行導演 (1 film)
    大兵金寶 (2012)