Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
曹炎
Cao Yan (1)  ♂
Aliases:  曹潮





 
Filmography (1946-1972)
 
  場記 (3 films)
    荳寇年華 (1959)    
    甜甜蜜蜜 (1959)    
    含苞待放 (1966)    
  演員 (72 films)
    同病不相憐 (1946)    
    各有千秋 (1947) ... 男同學
    苦戀 (1947) ... 金輝
    春之夢 (1947) ... 藝術家
    女羅賓漢 (1947) ... 御醫
    地獄天堂 (1947) ... 小王
    新天方夜譚 (1947) ... 將軍
    某夫人 (1947)    
    玉人何處 (1947) ... 小田
    血染孤城 (1948) ... 小曹
    鐵血男兒 (1948) ... 曹忠勇
    四美圖 (1948) ... 男團員甲
    兒女英雄 (1949) ... 鏢客甲
    新關東大俠 (1949) ... 周通
    大俠復仇記 (1949)    
    駝龍 (1949) ... 劉麟
    小二黑結婚 (1950) ... 大黑
    王氏四俠 (1950) ... 農民
    十三太保 (1951) ... 占美
    蜜月 (1952) ... 魏其辛
    霧香港 (1952) ... 錢立達
    浴室艷屍 (1952) ... 客戊
    血濺金沙灣 (1952) ... 老李
    新娘萬歲 (1952) ... 老吳
    江湖兒女 (1952) ... 小曹
    仲夏夜之戀 (1953)    
    青春頌 (1953) ... 男同學甲
    水紅菱 (莫愁巷) (1953) ... 阿牛
    新木蘭從軍 (1953)    
    孽海花 (1953)    
    百寶圖 (1953) ... 田世玉
    喬遷之喜 (1954) ... 小王
    深閨夢裡人 (1954)    
    燕雙飛 (1954) ... 田阿根
    姊妹曲 (1954)    
    闔第光臨 (1955)    
    視察專員 (1955)    
    閃電戀愛 (1955) ... 新郎
    水火之間 (1955)    
    孔雀屏 (1956)    
    新寡 (1956) ... 張大衛
    少奶奶之謎 (1956) ... 二少爺
    逆旅風雲 (1957) ... 陳家聲
    雪中蓮 (1957) ... 費七
    男大當婚 (1957) ... 高達明
    情竇初開 (1958) ... 陸少爺
    夫妻經 (1958) ... 黃子光
    玉手擒兇 (1958) ... 曹掌櫃
    春到海演 (1959)    
    金屋夢 (1959) ... 金生
    小月亮 (1959) ... 表哥
    野玫瑰 (1959) ... 錢二少爺
    豪門夜宴 (1959) ... 宴會賓客
    王老五之戀 (1959) ... 小曹
    同心結 (1959) ... 小王
    五姑娘 (1960)    
    情投意合 (1960) ... 小王
    雷雨 (1961)    
    亂點鴛鴦 (1962)    
    三求凰 (1963)    
    千里姻緣一線牽 (1963) ... 李醫生
    董小宛 (1963) ... 順治帝
    金鷹 (1964) ... 小王爺
    男男女女 (1964)    
    假婿乘龍 (1964) ... 吳獨
    滄海遺珠 (1965) ... 張裕星
    黃金萬兩 (1965) ... 吳長標
    變色龍 (1965) ... 張德彪
    皇帝出京 (1965) ... 錢知縣
    映山紅 (1970)    
    肝膽照江湖 (1970) ... 羅老爺
    三個十七歲 (1972) ... 貴利龍