Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王慶生
Ken Wong Hing-Sang
 
Filmography (2003-2014)
 
  錄音 (12 films)
    再說一次我愛你 (2005)    
    血門徒 (2005)    
    龍刀奇緣 (2005)    
    得閒飲茶 (2006)    
    兄弟 (2007)    
    三不管 (2008)    
    奪帥 (2008)    
    愛鬥大 (2008)    
    第一誡 (2008)    
    蕩寇 (2008)    
    錦衣衛 (2010)    
    葉問前傳 (2010)    
  混音 (44 films)
    戀之風景 (2003)    
    少年阿虎 (2003)    
    六壯士 (2004)    
    大城小事 (2004)    
    蝴蝶 (2004)    
    大佬愛美麗 (2004)    
    旺角黑夜 (2004)    
    血門徒 (2005)    
    猛龍 (2005)    
    疑神疑鬼 (2005)    
    再說一次我愛你 (2005)    
    得閒飲茶 (2006)    
    狗咬狗 (2006)    
    軍雞 (2007)    
    降頭 (2007)    
    兄弟 (2007)    
    甜心粉絲王 (2007)    
    女人.本色 (2007)    
    愛鬥大 (2008)    
    第一誡 (2008)    
    三不管 (2008)    
    六樓后座2 家屬謝禮 (2008)    
    奪帥 (2008)    
    蕩寇 (2008)    
    同門 (2009)    
    短暫的生命 (2009)    
    花田囍事2010 (2010)    
    跟我的前妻談戀愛 (2010)    
    滅門 (2010)    
    殭屍新戰士 (2010)    
    葉問前傳 (2010)    
    一路有你 (2010)    
    分手說愛你 (2010)    
    錦衣衛 (2010)    
    競雄女俠秋瑾 (2011)    
    東成西就2011 (2011)    
    光輝歲月 (2012)    
    低俗喜劇 (2012)    
    高舉•愛 (2012)    
    葉問-終極一戰 (2013)    
    逃出生天 (2013)    
    衝鋒戰警 (2013)    
    3D急凍奇俠 (2013)    
    重生 (2014)