Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄭穎園
Phyllis Cheng Wing-Yuen  ♀

 
Filmography (1986-2019)
 
  聲音設計 (47 films)
    浪漫風暴 (1996)    
    愛•作戰 (2004)    
    大佬愛美麗 (2004)    
    再說一次我愛你 (2005)    
    老港正傳 (2007)    
    証人 (2008)    
    追影 (2009)    
    神鎗手 (2009)    
    竊聽風雲 (2009)    
    人在囧途 (2010)    
    錦衣衛 (2010)    
    飛砂風中轉 (2010)    
    李小龍 (2010)    
    競雄女俠秋瑾 (2011)    
    消失的子彈 (2012)    
    我老婆唔夠秤II:我老公唔生性 (2012)    
    懸紅 (2012)    
    追凶 (2012)    
    浮城 (2012)    
    激戰 (2013)    
    3D急凍奇俠 (2013)    
    控城計 (2013)    
    超級經理人 (2013)    
    同謀 (2013)    
    逃出生天 (2013)    
    魔警 (2014)    
    Z風暴 (2014)    
    惡戰 (2014)    
    愛尋迷 (2014)    
    分手100次 (2014)    
    救火英雄 (2014)    
    失戀急讓 (2014)    
    四大名捕大結局 (2014)    
    金雞SSS (2014)    
    大話天仙 (2014)    
    破風 (2015)    
    暴瘋語 (2015)    
    四非 (2015)    
    猛龍特囧 (2015)    
    天降雄獅 (2015)    
    殺破狼II (2015)    
    全力扣殺 (2015)    
    十二金鴨 (2015)    
    衕流合烏 (2016)    
    29+1 (2017)    
    逆向誘拐 (2018)    
    攀登者 (2019)    
  錄音 (6 films)
    細路祥 (2000)    
    榴槤飄飄 (2000)    
    人民公廁 (2002)    
    龍刀奇緣 (2005)    
    軍雞 (2007)    
    全球熱戀 (2011)    
  混音 (48 films)
    玫瑰的故事 (1986)    
    少女小漁 (1995)    
    江湖告急 (2000)    
    野獸之瞳 (2001)    
    戀愛起義 (2001)    
    戀愛行星 (2002)    
    熱血青年 (2002)    
    戀之風景 (2003)    
    少年阿虎 (2003)    
    大佬愛美麗 (2004)    
    蝴蝶 (2004)    
    愛•作戰 (2004)    
    六壯士 (2004)    
    疑神疑鬼 (2005)    
    再說一次我愛你 (2005)    
    狗咬狗 (2006)    
    軍雞 (2007)    
    神鎗手 (2009)    
    火龍 (2010)    
    人在囧途 (2010)    
    李小龍 (2010)    
    飛砂風中轉 (2010)    
    夢遊 (2011)    
    懸紅 (2012)    
    消失的子彈 (2012)    
    情謎 (2012)    
    不二神探 (2013)    
    激戰 (2013)    
    魔警 (2014)    
    四大名捕大結局 (2014)    
    失戀急讓 (2014)    
    分手100次 (2014)    
    救火英雄 (2014)    
    惡戰 (2014)    
    Z風暴 (2014)    
    花街柳巷 (2015)    
    十二金鴨 (2015)    
    暴瘋語 (2015)    
    天降雄獅 (2015)    
    殺破狼II (2015)    
    破風 (2015)    
    台北夜蒲團團轉 (2015)    
    全力扣殺 (2015)    
    驚心破 (2016)    
    盜墓筆記 (2016)    
    29+1 (2017)    
    逆向誘拐 (2018)    
    攀登者 (2019)