Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
文逸民
Wen Yi-Min  ♂





 
Filmography (1929-1971)
 
  副導演 (1 film)
    火燒阿房宮 (1935)    
  導演 (24 films)
    紅俠 (1929)    
    夜弔白芙蓉 (1935)    
    世道人心 (1936)    
    黎夫人 (1936)    
    密室怪人 (1936)    
    愛國花 (1936)    
    博愛 (1936)    
    蛋家妹 (1936)    
    奇女子 (1942)    
    錦繡前程 (1943)    
    麴海情濤 (1944)    
    鳳還巢 (1944)    
    滿城風雨 (1947)    
    陳世美不認妻 (1948)    
    大俠復仇記 (1949)    
    一年之計 (1955)    
    新婚第一夜 (1956)    
    風塵尤物 (1957)    
    太太傳奇 (1957)    
    雪中蓮 (1957)    
    玉手擒兇 (1958)    
    未出嫁的媽媽 (1958)    
    荳寇年華 (1959)    
    野玫瑰 (1959)    
  演員 (126 films)
    火燒九曲樓下集 (1929)    
    紅俠 (1929)    
    火燒九曲樓上集 (1929)    
    三笑續集 (1940)    
    三笑 (1940)    
    啼笑姻緣 (1940)    
    情敵 (1941)    
    國魂 (1948) ... 陳宜中
    鐵血男兒 (1948) ... 匪首
    大俠復仇記 (1949)    
    千鈞一髮 (1949) ... 福生
    兒女英雄 (1949) ... 狄龍康
    駝龍 (1949) ... 姜老大
    蕩婦心 (1949) ... 陳老爺
    錦繡天堂 (1949) ... 趙祿寒
    宏碧緣 (1949) ... 任正千
    出海雲霞 (1950) ... 唐父
    雨夜歌聲 (1950) ... 舞場經理
    香島美人魚 (1950)    
    南來雁 (1950)    
    王氏四俠 (1950) ... 王龍
    豪門孽債 (1950) ... 股東甲
    一代妖姬 (1950) ... 陸公使
    玫瑰花開 (1951) ... 羅父
    條條大路 (1951) ... 馮德明
    瑤池鴛鴦 (1951) ... 祝父
    天翻地覆 (1952)    
    喜相逢 (1952)    
    新娘萬歲 (1952) ... 文霞父-李鳴發
    蛇蝎美人 (1952)    
    百花齊放 (1952)    
    月兒彎彎照九州 (1952) ... 阿花父
    一板之隔 (1952) ... 校長
    娘惹 (1952)    
    方帽子 (1952) ... 趙校長
    蜜月 (1952) ... 冰姨丈-史乾安
    不知道的父親 (1952)    
    神鬼人 (1952)    
    女人世界 (1952) ... 玉明父
    孽海花 (1953)    
    水紅菱 (莫愁巷) (1953) ... 李裁縫
    青春頌 (1953) ... 追債人
    彩虹曲 (1953)    
    兒女經 (1953) ... -
    中秋月 (1953) ... 經理
    枇根巷 (1953) ... 教師
    仲夏夜之戀 (1953)    
    白日夢 (1953)    
    燕雙飛 (1954) ... 杜二老爺
    姊妹曲 (1954)    
    喬遷之喜 (1954) ... 百貨公司經理
    視察專員 (1955)    
    一年之計 (1955) ... 馬經理
    閃電戀愛 (1955) ... 經理
    闔第光臨 (1955)    
    水火之間 (1955)    
    玫瑰岩 (1956) ... 旺公
    新寡 (1956) ... 經理
    新婚第一夜 (1956) ... 文老太爺
    日出 (1956) ... 方叔
    少奶奶之謎 (1956) ... 老太爺
    孔雀屏 (1956)    
    太太傳奇 (1957) ... 院長
    男大當婚 (1957) ... 王經理
    雪中蓮 (1957) ... 麗芬父
    丁香姑娘 (1957) ... 文啟父
    夫妻經 (1958) ... 教授
    情竇初開 (1958) ... 陸先生
    眼兒媚 (1958) ... 陳先生
    阿Q正傳 (1958) ... 花白鬍子
    搶新郎 (1958) ... 縣官
    柳暗花明 (1958)    
    屍變 (1958)    
    金屋夢 (1959) ... 孫老
    春到海演 (1959)    
    甜甜蜜蜜 (1959)    
    草木皆兵 (1960) ... 吳先生
    名醫與紅伶 (1960) ... 周董事長
    佳人有約 (1960) ... 方永馨
    情投意合 (1960) ... 朱父
    滿園春色 (1961)    
    生死牌 (1961) ... 胡知府
    美人計 (1961)    
    蘭閨陰影 (1961) ... 劉父
    對窗戀 (1962) ... 叔公
    紅蝙蝠公寓 (1962) ... 分飾賈ఔ
    亂點鴛鴦 (1962)    
    我們要結婚 (1962) ... 陳公
    八人渡蜜月 (1963)    
    千里姻緣一線牽 (1963) ... 楊先生
    嬌滴滴小姐 (1963)    
    董小宛 (1963) ... 阮大鍼
    劉海遇仙記 (1963) ... 錢鄉長
    三笑 (1964)    
    假婿乘龍 (1964)    
    男男女女 (1964)    
    故園春夢 (1964) ... 李老漢
    金鷹 (1964) ... 希日
    十月新娘 (1965)    
    未婚夫妻 (1966)    
    我來也 (1966) ... 王捕快
    連陞三級 (1966)    
    畫皮 (1966) ... 蒙翁
    螅蟀皇帝 (1966) ... 張老爺
    飛龍英雄傳 (1967) ... 林逢春
    路 (1967)    
    秀才奇遇記 (1967)    
    寂寞的十七歲 (1967)    
    生命之歌 (1968)    
    我又來也 (1968)    
    情人的眼淚 (1969)    
    楊子江風雲 (1969)    
    新娘與我 (1969)    
    今天不回家 (1969) ... 老先生
    乾坤三決鬥 (1969)    
    一封情報百萬兵 (1970)    
    葡萄成熟時 (1970)    
    三朵花 (1970)    
    大地春雷 (1971)    
    事事如意 (1971)    
    真假千金 (1971)    
    八仙渡海掃妖魔 (1971)    
    李娃 (1971)    
    還君明珠雙淚垂 (1971)    
    緹縈 (1971)    
    青衫客 (1971)