Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
金來群
Kam Loi-Kwan (1)  ♂





 
Filmography (1997-2016)
 
  動作設計 (4 films)
    國士無雙 (2006)    
    降頭 (2007)    
    圍城 (2008)    
    安非他命 (2010)    
  助理指導 (7 films)
    阿虎 (2000)    
    手足情深 (2002)    
    驚心動魄 (2004)    
    大阪撻一餐 (2004)    
    終極格鬥 (2004)    
    葉問前傳 (2010)    
    競雄女俠秋瑾 (2011)    
  演員 (38 films)
    暴逆先鋒 (1997)    
    野獸刑警 (1998)    
    KO 雷霆一擊 (1998)    
    舞廳 (1999)    
    陽光警察 (1999)    
    上帝之手 (1999)    
    阿虎 (2000)    
    我在監獄的日子 (2000)    
    中華賭俠 (2000)    
    天有眼 (2000)    
    順流逆流 (2000)    
    賊公子 (2000)    
    九龍冰室 (2001) ... 組姐保鑣
    絕色神偷 (2001)    
    忠奸道 (2001)    
    夕陽天使 (2002)    
    野狼 (2002) ... 拳手屠夫
    賭俠2002 (2002)    
    手足情深 (2002) ... 炮手下
    我左眼見到鬼 (2002)    
    危情陷阱 (2002)    
    新紮師姐 (2003)    
    雙雄 (2003)    
    龍鳳鬥 (2004)    
    男上女下 (2004)    
    終極格鬥 (2004) ... 阿信
    神經俠侶 (2005)    
    韓城攻略 (2005)    
    提防老千 (2006)    
    鬼眼刑警 (2006)    
    我老婆是大佬3 (2006)    
    黑白道 (2006) ... 大飛
    降頭 (2007) ... 細強
    導火線 (2007)    
    機動部隊-人性 (2008)    
    花花型警 (2008) ... 公廁老虎
    火龍 (2010) ... 老二
    樹大招風 (2016) ... 金