Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
中條伸太郎
Chujio Shintaro  ♂
Aliases:  松井五三,  鍾申或鍾申郎

 
Filmography (1966-1986)
 
  特別視效 (6 films)
    千里眼順風耳 (1973)    
    新孫悟空72變 (1976)    
    佛法無邊 (1978)    
    哪吒三太子 (1978)    
    靈犬八大俠 (1980)    
    大蛇王 (1984)    
  攝影 (18 films)
    霧夜的車站 (1966)    
    懷念的人 (1967)    
    青春悲喜曲 (1967)    
    東京流浪者 (1967)    
    藍衣天使 (1968)    
    雨夜花 (1969)    
    鬼琵琶 (1975)    
    森山虎 (1976)    
    少林寺十八銅人 (1976)    
    旋風十八騎 (1977)    
    戚繼光 (1978)    
    陽陽俊 (1981)    
    大小濟公 (1982)    
    酒色財氣 (1982)    
    人偷人 (1982)    
    午夜蘭華 (1982)    
    東京來的小寡婦 (1984)    
    今夜微雨 (1986)