Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
孫芷君
Sun Tse-Chun  ♂





 
Filmography (1948-1979)
 
  製片 (2 films)
    皇帝出京 (1965)    
    雙鎗黃英姑 (1967)    
  副導演 (4 films)
    望夫山下 (1957)    
    慈母頑兒 (1958)    
    碧波仙侶 (1960)    
    王老虎搶親 (1960)    
  演員 (97 films)
    清宮秘史 (1948)    
    國魂 (1948) ... 吳堅
    大涼山恩仇記 (1949) ... 呷呷
    山河淚 (1949) ... 老張
    春風秋雨 (1949)    
    春雷 (1949) ... 外祖父
    春城花落 (1949) ... 二嬸
    海外尋夫 (1950) ... 陳金發
    娘惹 (1952)    
    蜜月 (1952) ... 藍博士
    不知道的父親 (1952)    
    百花齊放 (1952)    
    狂風之夜 (1952)    
    方帽子 (1952) ... 張昆光
    花花世界 (1953)    
    門 (1953)    
    絕代佳人 (1953) ... 蔡尚禮
    白日夢 (1953)    
    孽海花 (1953)    
    新木蘭從軍 (1953)    
    枇根巷 (1953) ... 王科長
    都會交響曲 (1954) ... 范老闆
    歡喜冤家 (1954)    
    姊妹曲 (1954)    
    我是一個女人 (1955) ... 劉兆漢
    少女的煩惱 (1955) ... 梁醫生
    水火之間 (1955)    
    視察專員 (1955)    
    鑽花竊賊 (1955) ... 畢知心
    不要離開我 (1955) ... 郭院長
    日出 (1956) ... 黃省三
    小舞孃 (1956)    
    玫瑰岩 (1956) ... 李森
    春歸何虎 (1957)    
    逆旅風雲 (1957) ... 李田
    小鴿子姑娘 (1957) ... 吳老漢
    紅燈籠 (1957)    
    捉鬼記 (1957) ... 梅英父/李ㄓ
    男大當婚 (1957) ... 李雄
    魔影 (1957)    
    鳴鳳 (1957)    
    慈母頑兒 (1958)    
    借親配 (1958)    
    綠天鵝夜總會 (1958)    
    阿Q正傳 (1958) ... 廟祝
    少年遊 (1958)    
    蘭花花 (1958)    
    眼兒媚 (1958) ... 茶房
    情竇初開 (1958) ... 舅舅
    春到海演 (1959)    
    錦上添花 (1959)    
    野玫瑰 (1959) ... 張父
    豪門夜宴 (1959) ... 宴會賓客
    機伶鬼與小懶貓 (1959) ... 工人
    王老五添丁 (1959)    
    同命鴛鴦 (1960) ... 柳父
    佳人有約 (1960) ... 翟康
    碧波仙侶 (1960) ... 烏龜精
    美人計 (1961)    
    糊塗姻緣 (1962)    
    詌言蜜語 (1962) ... 帶街黃
    劉海遇仙記 (1963) ... 李大哥
    樑上君子 (1963)    
    三笑 (1964)    
    男男女女 (1964)    
    心上人 (1964)    
    艷遇 (1965) ... 三叔
    皇帝出京 (1965) ... 老余
    變色龍 (1965) ... 徐買辦
    未婚夫妻 (1966)    
    連陞三級 (1966) ... 金軻仲
    鴛鴦帕 (1966) ... 黃龍袞
    螅蟀皇帝 (1966) ... 師爺
    天堂春夢 (1966) ... 林先生
    雙鎗黃英姑 (1967) ... 老者
    秀才奇遇記 (1967) ... 宋萬
    飛龍英雄傳 (1967) ... 關良
    爸爸的情人 (1968)    
    過路財神 (1968) ... 老華僑
    社會棟樑 (1968) ... 古秘書
    迴末傳奇 (1968) ... 王天運
    珍珠風雲 (1968)    
    迷人漩渦 (1969) ... 謝父
    玉女芳踪 (1969) ... 郭阿旺
    映山紅 (1970) ... 楊定坤
    彝族之鹰 (1970) ... 管家
    渾身是膽 (1971) ... 楊老板
    俠骨丹心 (1971)    
    半生牛馬 (1972) ... 劉老師
    鐵樹開花 (1973)    
    一塊銀元 (1974)    
    紅纓刀 (1975) ... 順叔
    萬戶千家 (1975)    
    一磅肉 (1976)    
    大風浪 (1976)    
    生死搏鬥 (1977)    
    通天臨記 (1979)    
  服裝 (2 films)
    絕代佳人 (1953)    
    孽海花 (1953)