Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
何海琪
Ho Hoi-Ki
Aliases:  何海祺,  何海淇
 
Filmography (1954-1971)
 
  製片 (17 films)
    藍色毒黃蜂 (1967)    
    黃飛鴻威震五羊城 (1968)    
    天狼寨 (1968)    
    飛俠小白龍 (1968)    
    給我一個吻 (1968)    
    黃飛鴻肉搏黑霸王 (1968)    
    黃飛鴻拳王爭霸 (1968)    
    黃飛鴻醒獅獨霸梅花樁 (1968)    
    黃飛鴻醉打八金剛 (1968)    
    黃飛鴻虎鶴鬥五狼 (1969)    
    小武士 (1969)    
    三招了 (1969)    
    黃飛鴻神威伏三煞 (1969)    
    黃飛鴻巧奪鯊魚青 (1969)    
    飛男飛女 (1969)    
    瘋狂酒吧 (1970)    
    日月神童 (1971)    
  副導演 (17 films)
    十二欄杆十二釵 (1964)    
    三個正宮救太子(下集) (1964)    
    老婆本 (1964)    
    花開富貴錦城春 (1964)    
    金箭銀龍 (1964)    
    魔鬼的愛情 (1964)    
    龍虎風雲劍 (1964)    
    三個正宮救太子(上集) (1964)    
    騎樓底新娘 (1964)    
    萍嫂(上集) (1965)    
    三姑嫂(下集) (1965)    
    萍嫂(下集) (1965)    
    詩禮傳家(上集) (1965)    
    青山依舊夕陽紅 (1965)    
    三姑嫂(上集) (1965)    
    一見痴情 (1967)    
    玉樓三鳳 (1968)    
  導演 (1 film)
    我的愛人就是你 (1967)    
  演員 (1 film)
    情竇初開 (1967)    
  助理指導 (1 film)
    兒女情深 (1961)    
  配樂 (46 films)
    斷腸紅 (1954)    
    司馬相如 (1957)    
    呆佬添丁 (1957)    
    荊釵記 (1958)    
    苦盡甘來 (1958)    
    花債狀元還 (1958)    
    芙蓉傳 (1959)    
    雙孝子劈棺救母 (1959)    
    可憐女 (1959)    
    凄涼媳婦 (1959)    
    蝶影紅梨記 (1959)    
    獅吼記 (1959)    
    阿福當兵 (1959)    
    跨鳳乘龍 (1959)    
    月下奇逢 (1960)    
    考道 (1960)    
    陣陣驚魂 (1960)    
    夜光杯(下集) (1961)    
    怪俠金絲貓 (1961)    
    夜光杯(上集) (1961)    
    孤兒救祖 (1961)    
    挖目保山河 (1961)    
    戇姑爺 (1961)    
    俠侶恩仇 (1961)    
    魔影驚魂 (1962)    
    富貴榮華第一家 (1962)    
    春滿帝皇家 (1962)    
    小福星 (1962)    
    孖生小藝人 (1962)    
    搶老婆 (1962)    
    女附馬金殿鳴冤 (1962)    
    探花夫婿狀元妻 (1962)    
    大明群英會 (1962)    
    雙星淚 (1962)    
    飄零孤鳳 (1962)    
    鬼俠 (1962)    
    薄命紅顏 (1963)    
    乖孫 (1964)    
    錦繡天堂 (1964)    
    巧破箱屍案 (1965)    
    劫火紅蓮(上集) (1966)    
    春色滿璇宮 (1966)    
    莫負青春 (1967)    
    貓眼女郎 (1967)    
    少女情 (1967)    
    玉樓三鳳 (1968)