Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
何禮男
Ho Lai-Nam  ♂





 
Filmography (1972-1995)
 
  動作設計 (1 film)
    爛命一條 (1980)    
  副導演 (1 film)
    沙丘戰士 (1992)    
  演員 (21 films)
    霹靂拳 (1972)    
    廣東小老虎 (1973)    
    你係得既 (1976)    
    面懵心精 (1977)    
    血海螳螂仇 (1977)    
    唐人街小子 (1977)    
    白馬黑七 (1979)    
    醒目仔蠱惑招 (1979)    
    雜家小子 (1979)    
    破戒大師 (1980)    
    踢竇 (1980)    
    爛命一條 (1980)    
    金殺手 (1981)    
    癲馬靈猴 (1982)    
    野狼幫 (1982)    
    雷霆出擊 (1983)    
    特警90 (1989)    
    愛的世界 (1990)    
    毒網 (1991)    
    沙丘戰士 (1992)    
    明日天涯 (1995)