Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李燕萍(1)
Lee Yin-Ping  ♀





 
Filmography (1947-1997)
 
  演員 (19 films)
    百鳥朝凰 (1947) ... 蕩婦
    七姐會牛郎 (1952) ... 大姐
    春風得意鳳求凰 (1953)    
    空中少爺 (1974)    
    太平山下 (1974) ... -
    香港73 (1974) ... 陳德祿太太
    鬼馬雙星 (1974) ... 遊戲節目“有上冇落”參賽者
    女人呢樣嘢 (1976)    
    跳灰 (1976) ... 梁母
    牆內牆外 (1979)    
    烈火青春 (1982)    
    叔侄•縮窒 (1983)    
    鐵板燒 (1984)    
    打工皇帝 (1985)    
    拍檔闖情關 (1985)    
    反斗妹 (1985) ... 花母
    一九四九之劫後英雄傳 (1993)    
    流氓律師 (1994) ... 高虎
    完全失控 (1997)