Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉甦
Liu Su (1)  ♀





 
Filmography (1948-1980)
 
  場記 (2 films)
    青春幻想曲 (1959)    
    有女初長成 (1960)    
  演員 (71 films)
    野火春風 (1948) ... 桂珍
    兒女英雄 (1949) ... 狄祖母
    春城花落 (1949)    
    春雷 (1949) ... 小金媽
    戀愛之道 (1949) ... 錢母
    宏碧緣 (1949) ... 花大娘
    錦繡天堂 (1949) ... 劉姥姥
    駝龍 (1949) ... 翠花班主
    結婚24小時 (1950) ... 紀妻
    雨夜歌聲 (1950) ... 張大嫂
    出海雲霞 (1950) ... 朱妻
    十三太保 (1951) ... 范太太
    花姑娘 (1951) ... 許太太
    玫瑰花開 (1951) ... 羅母
    條條大路 (1951) ... 吳妾
    婦人心 (1952) ... 鮑姑媽
    江湖兒女 (1952) ... 湯太太麗娜
    神鬼人 (1952)    
    碧雲天 (1953) ... 賈太太
    水紅菱 (莫愁巷) (1953) ... 龍二奶奶
    百寶圖 (1953) ... 田太太
    姊妹曲 (1954)    
    喬遷之喜 (1954) ... 丙房東
    一年之計 (1955) ... 胡大嬸
    水火之間 (1955)    
    閃電戀愛 (1955) ... 張媽
    闔第光臨 (1955)    
    新寡 (1956) ... 沈太太
    寂莫的心 (1956)    
    女子公寓 (1956)    
    少奶奶之謎 (1956) ... 劉媒婆
    雪中蓮 (1957) ... 王二奶奶
    太太傳奇 (1957) ... 黃媽
    少年遊 (1958)    
    搶新郎 (1958) ... 董媒婆
    情竇初開 (1958) ... 三姨母
    慈母頑兒 (1958)    
    同心結 (1959) ... 舅媽
    小月亮 (1959) ... 張太太
    血染少女心 (1959)    
    荳寇年華 (1959) ... 房東太太
    金屋夢 (1959) ... 伍嫂
    野玫瑰 (1959) ... 羅嫂
    甜甜蜜蜜 (1959)    
    稱心如意 (1959) ... 汪太太
    真假千金 (1959) ... 錢太太
    雙喜臨門 (1959)    
    香閨春情 (1960) ... 阿珍
    情投意合 (1960) ... 李太太
    蘭閨陰影 (1961) ... 魏太太
    嬌滴滴小姐 (1963)    
    三求凰 (1963)    
    龍鳳呈祥 (1964)    
    男男女女 (1964)    
    十月新娘 (1965)    
    未婚夫妻 (1966)    
    審妻 (1966) ... 莊夫人
    含苞待放 (1966)    
    我又來也 (1968) ... 田二嫂
    爸爸的情人 (1968)    
    迴末傳奇 (1968) ... 朱太太
    姻緣道上 (1969) ... 新母
    金色年華 (1969) ... 康嫂
    天堂奇遇 (1970) ... 養母
    映山紅 (1970)    
    海燕 (1970) ... 瑞嫂
    俠骨丹心 (1971) ... 董十三娘
    三個十七歲 (1972) ... 德嬸
    姐妹同心 (1973) ... 張嫂
    一磅肉 (1976)    
    錯有錯著 (1980)    
  服裝 (21 films)
    雪中蓮 (1957)    
    搶新郎 (1958)    
    夜夜盼郎歸 (1958)    
    玉手擒兇 (1958)    
    青春幻想曲 (1959)    
    甜甜蜜蜜 (1959)    
    真假千金 (1959)    
    金屋夢 (1959)    
    野玫瑰 (1959)    
    情投意合 (1960)    
    五姑娘 (1960)    
    香閨春情 (1960)    
    雷雨 (1961)    
    劉海遇仙記 (1963)    
    金鷹 (1964)    
    螅蟀皇帝 (1966)    
    審妻 (1966)    
    迴末傳奇 (1968)    
    我又來也 (1968)    
    金色年華 (1969)    
    過江龍 (1970)