Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳敬熙
Eddie Ng King-Hei
 
Filmography (2002-2018)
 
  製片 (3 films)
    iGirl 夢情人 (2016)    
    樹大招風 (2016)    
    黃金兄弟 (2018)    
  副導演 (13 films)
    一碌蔗 (2002)    
    尋找周杰倫 (2003)    
    低一點的天空 (2003)    
    天作之盒 (2004)    
    三岔口 (2005)    
    追蹤眼前人 (2005)    
    反斗狂奔 (2006)    
    犀照 (2006)    
    春田花花同學會 (2006)    
    青苔 (2008)    
    一個好爸爸 (2008)    
    狼牙 (2008)    
    東風破 (2010)    
  第二副導演 (4 films)
    阿嫂 (2005)    
    天行者 (2006)    
    寶貝計劃 (2006)    
    男兒本色 (2007)    
  第一副導演 (5 films)
    蝴蝶 (2004)    
    打擂台 (2010)    
    為你鍾情 (2010)    
    東風破 (2010)    
    第6誡 (2012)    
  場記 (1 film)
    雙雄 (2003)    
  策劃 (3 films)
    一個複雜故事 (2013)    
    愛尋迷 (2014)    
    Z風暴 (2014)