Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄺護(1)
Kwong Wu
Aliases:  鄺謢
 
Filmography (1937-1985)
 
  錄音 (142 films)
    聯華交響曲 (1937)    
    前程萬里 (1941)    
    楊貴妃 (1947)    
    夜吊白芙蓉 (1949)    
    腸斷十八年 (1950)    
    花王之女 (1950)    
    歌唱沙三少 (1951)    
    新梁山伯與祝英台 (1951)    
    春殘燕未歸 (1951)    
    此恨綿綿 (1952)    
    笑星降地球 (1952)    
    梁山伯再會祝英台 (1952)    
    真假歐陽德 (1952)    
    逃婚 (1952)    
    做慣乞兒懶做官 (1953)    
    富貴花 (1953)    
    秋瑾 (1953)    
    小鳳仙 (1953)    
    一年一度燕歸來 (1953)    
    風流天子 (1953)    
    人鬼戀 (1954)    
    傳統 (1955)    
    西遊記 (1956)    
    蛋家妹告皇帝 (1956)    
    神秘美人 (1957)    
    黃花閨女 (1957)    
    春光無限好 (1957)    
    妙手回春 (1958)    
    異國情鴛 (1958)    
    全家福 (1958)    
    貂蟬 (1958)    
    安琪兒 (1958)    
    江山美人 (1959)    
    千金小姐 (1959)    
    獨立橋之戀 (1959)    
    滿堂紅 (1959)    
    慾網 (1959)    
    後門 (1960)    
    倩女幽魂 (1960)    
    慾火焚身 (1960)    
    神童奪寶 (1961)    
    南北姻緣 (1961)    
    玉女求凰 (1961)    
    不了情 (1961)    
    楊貴妃 (1962)    
    情淚染袈裟 (1962)    
    武則天 (1963)    
    王昭君 (1964)    
    秦香蓮 (1964)    
    濟公活佛 (1964)    
    嬌妻 (1967)    
    賣當借 (1967)    
    黑白飛天貓 (1967)    
    天劍絕刀 (1967)    
    怪俠三氣胭脂虎 (1968)    
    天劍絕刀(大結局) (1968)    
    血城 (1968)    
    危險十七歲 (1968)    
    藍色酒店 (1968)    
    哪宅鬧東海 (1968)    
    負心的人 (1969)    
    劍王子 (1969)    
    謎俠 (1969)    
    飛女正傳 (1969)    
    劍中之王 (1969)    
    丹心令 (1969)    
    金沙刀 (1969)    
    旋風劍客 (1969)    
    王者神劍 (1969)    
    莊子試妻 (1969)    
    劍膽 (1969)    
    殺氣嚴霜 (1969)    
    神威寶刀 (1969)    
    蓋世刀王 (1969)    
    弱者, 你的名字是男人 (1970)    
    金頭鷹 (1970)    
    水長流 (1970)    
    迷人的愛情 (1970)    
    江湖半把刀 (1971)    
    黑白傘 (1971)    
    大破白蓮教 (1971)    
    鬼見愁決鬧鬼見愁 (1971)    
    鐵腿降魔 (1971)    
    追命殺手 (1971)    
    五對佳偶 (1971)    
    馬素貞報兄仇 (1972)    
    天王拳 (1972)    
    何日再吻君 (1972)    
    中國人 (1972)    
    俠義雙雄 (1972)    
    金玫瑰 (1972)    
    蓋世拳 (1972)    
    負心的人續集 (1973)    
    應召女郎 (1973)    
    廣東打仔 (1973)    
    虎虎虎 (1973)    
    古鏡幽魂 (1974)    
    大小遊龍 (1974)    
    鐵漢 (1974)    
    太平山下 (1974)    
    兩虎惡鬥 (1974)    
    為君愁 (1974)    
    四大天王 (1974)    
    猛獅 (1974)    
    三笑姻緣 (1975)    
    鐵漢柔情 (1975)    
    香港超人大破摧花黨 (1975)    
    水雲 (1975)    
    大毒梟 (1975)    
    老夫子 (1975)    
    金羅漢 (1976)    
    中原鏢局 (1976)    
    唐山弟子 (1976)    
    男歡女愛 (1976)    
    她 (1976)    
    哈哈笑 (1976)    
    獨臂俠大戰獨臂俠 (1977)    
    霹靂殺手 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    撈家撈女撈上撈 (1978)    
    偷食搶食搵飯食 (1978)    
    真白蛇傳 (1978)    
    刁禽雙絕 (1979)    
    豬肉榮 (1979)    
    六合千手 (1979)    
    醒目仔蠱惑招 (1979)    
    踢竇 (1980)    
    搏紮 (1980)    
    黃飛鴻與鬼腳七 (1980)    
    癲螳螂 (1980)    
    有你無你 (1980)    
    三毛流浪記 (1980)    
    阿燦有難 (1981)    
    錢搵錢 (1981)    
    拜錯師父叩錯頭 (1981)    
    斬手指 (1981)    
    愛殺 (1981)    
    龍血 (1982)    
    摧花者死 (1983)    
    武儈 (1984)    
    一脫求生 (1984)    
    猛鬼迫人 (1985)    
  混音 (1 film)
    霧香港 (1952)