Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李文洲
Lee Man-Chow  ♂
Aliases:  李廣





 
Filmography (1970-1978)
 
  演員 (25 films)
    狠心的人 (1970) ... 何慶隆
    大劍士 (1970)    
    浮雲朵朵 (1970)    
    千面賊美人 (1970)    
    埋伏 (1971)    
    盜兵符 (1971)    
    金毛獅王 (1971)    
    女捕快 (1971)    
    劍魂 (1971)    
    霸行三千里 (1971)    
    降龍伏虎 (1971) ... 捕頭乙
    三十六殺手 (1971) ... -
    孫悟空再鬧香港 (1971)    
    黑巷 (1972)    
    大軍閥 (1972)    
    風流艷盜 (1972)    
    我們要洞房 (1972)    
    風月奇譚 (1972)    
    伏虎榜 (1972) ... 一煞
    愛慾奇譚 (1973)    
    霹靂小子 (1974) ... 夏明
    小白龍 (1975)    
    小白龍 (1975)    
    血芙蓉 (1978)    
    子曰:食色性也 (1978)