Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李文洲
Lee Man-Chow  ♂
Aliases:  李廣





 
Filmography (1970-1978)
 
  演員 (25 films)
    大劍士 (1970)    
    浮雲朵朵 (1970)    
    千面賊美人 (1970)    
    狠心的人 (1970) ... 何慶隆
    金毛獅王 (1971)    
    女捕快 (1971)    
    劍魂 (1971)    
    霸行三千里 (1971)    
    降龍伏虎 (1971) ... 捕頭乙
    三十六殺手 (1971) ... -
    孫悟空再鬧香港 (1971)    
    埋伏 (1971)    
    盜兵符 (1971)    
    風流艷盜 (1972)    
    我們要洞房 (1972)    
    風月奇譚 (1972)    
    伏虎榜 (1972) ... 一煞
    黑巷 (1972)    
    大軍閥 (1972)    
    愛慾奇譚 (1973)    
    霹靂小子 (1974) ... 夏明
    小白龍 (1975)    
    小白龍 (1975)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    血芙蓉 (1978)