Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
畢增富
But Juen-Fu




 
Filmography (1977-1988)
 
  製片 (19 films)
    鷹爪螳螂 (1977)    
    龍王三太子 (1977)    
    獨臂俠大戰獨臂俠 (1977)    
    勾魂針奪命拳 (1978)    
    十八羅漢拳 (1978)    
    神刀流星拳 (1978)    
    龍拳蛇手鬥蜘蛛 (1978)    
    真白蛇傳 (1978)    
    幽靈神功 (1978)    
    棍王 (1979)    
    招積仔打橫行 (1979)    
    絕招六式 (1979)    
    師妹出馬 (1980)    
    洪拳與佛掌 (1980)    
    十九新娘七歲郎 (1980)    
    鄭元和與李亞仙 (1980)    
    女王蜂 (1981)    
    探獄 (1982)    
    飛簷走壁 (1983)    
  演員 (6 films)
    龍拳蛇手鬥蜘蛛 (1978)    
    棍王 (1979)    
    女王蜂復仇 (1981)    
    探獄 (1982)    
    賣命邊緣 (1982)    
    Ninja: American Warrior (1988)