Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
關莉娜(2)
Kwan Lee-Na (1)  ♀


 
Filmography (1989-2016)
 
  化妝 (81 films)
    沖天小子 (1989)    
    打工狂想曲 (1989)    
    祝福 (1990)    
    BB 30 (1990)    
    老婆,你好野! (1990)    
    三人新世界 (1990)    
    洗黑錢 (1990)    
    表姐,你好野! (1990)    
    富貴吉祥 (1991)    
    賭霸 (1991)    
    契媽唔易做 (1991)    
    黐線枕邊人 (1991)    
    情聖 (1991)    
    俠女傳奇 (1992)    
    西藏小子 (1992)    
    黃飛鴻之四王者之風 (1993)    
    白髮魔女傳 (1993)    
    黃飛鴻之三獅王爭霸 (1993)    
    花旗少林 (1994)    
    重慶森林 (1994)    
    飛虎雄心 (1994)    
    東邪西毒 (1994)    
    黃飛鴻之五龍城殲霸 (1994)    
    震撼性醜聞 (1995)    
    南京的基督 (1995)    
    墮落天使 (1995)    
    狂野生死戀 (1995)    
    救世神棍 (1995)    
    壞孩子俱樂部 (1995)    
    刀 (1995)    
    浪漫風暴 (1996)    
    大三元 (1996)    
    大內密探零零發 (1996)    
    飛虎 (1996)    
    記得…香蕉成熟時3為妳鍾情 (1997)    
    春光乍洩 (1997)    
    初纏戀后的二人世界 (1997)    
    我愛你 (1998)    
    真心英雄 (1998)    
    渾身是膽 (1998)    
    周末狂熱 (1999)    
    星月童話 (1999)    
    東京攻略 (2000)    
    花樣年華 (2000)    
    薰衣草 (2000)    
    有時跳舞 (2000)    
    幽靈人間 (2001)    
    重裝警察 (2001)    
    野獸之瞳 (2001)    
    北京樂與路 (2001)    
    願望樹 (2001)    
    初戀拿喳麵 (2001)    
    一碌蔗 (2002)    
    三更 (2002)    
    英雄 (2002)    
    想飛 (2002)    
    男人四十 (2002)    
    三更:回家 (2002)    
    百年好合 (2003)    
    失憶界女王 (2003)    
    雙雄 (2003)    
    2046 (2004)    
    十面埋伏 (2004)    
    三更2 (2004)    
    餃子 (2004)    
    愛神 (2004)    
    三岔口 (2005)    
    長恨歌 (2005)    
    夜宴 (2006)    
    色,戒 (2007)    
    赤壁 (2008)    
    赤壁:決戰天下 (2009)    
    猛鬼愛情故事 (2011)    
    聽風者 (2012)    
    一代宗師 (2013)    
    李碧華鬼魅系列:奇幻夜 (2013)    
    爆3俏嬌娃 (2013)    
    浮華宴 (2015)    
    暴瘋語 (2015)    
    紐約紐約 (2016)    
    驚心破 (2016)    
  演員 (3 films)
    重慶森林 (1994)    
    墮落天使 (1995)    
    大三元 (1996)