Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳永立
Chen Yung-Lieh
 
Filmography (1954-1979)
 
  副導演 (6 films)
    艷陽天 (1967)    
    鳳飛飛 (1971)    
    盜兵符 (1971)    
    海盜張保仔 (1972)    
    死亡挑戰 (1974)    
    洪拳大師 (1978)    
  場記 (5 films)
    愛心千萬萬 (1975)    
    蛇王子 (1976)    
    蕩婦冤魂 (1977)    
    猩猩王 (1977)    
    色慾與純情 (1979)    
  演員 (2 films)
    春回人間 (1954) ... 醫生甲
    殘酷大分屍 (1978)    
  服裝 (8 films)
    四千金 (1957)    
    情場如戰場 (1957)    
    金蓮花 (1957)    
    紅娃 (1958)    
    慾火焚身 (1960)    
    賣吻記 (1961)    
    山東馬永貞 (1962)    
    姊妹情仇 (1963)