Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
何介夫
Ho Chieh-Fu
 
Filmography (1971-1994)
 
  美術 (1 film)
    四大跛拳 (1979)    
  道具 (80 films)
    無名英雄 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    四騎士 (1972)    
    快活林 (1972)    
    惡客 (1972)    
    群英會 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    年輕人 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    大海盜 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    滿州人 (1973)    
    叛逆 (1973)    
    憤怒青年 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    警察 (1973)    
    五虎將 (1973)    
    少林五祖 (1974)    
    朋友 (1974)    
    哪吒 (1974)    
    少林子弟 (1974)    
    方世玉與洪熙官 (1974)    
    洪拳與詠春 (1974)    
    紅孩兒 (1975)    
    洪拳小子 (1975)    
    鐵漢柔情 (1975)    
    馬哥波羅 (1975)    
    八道樓子 (1976)    
    八國聯軍 (1976)    
    方世玉與胡惠乾 (1976)    
    蔡李佛小子 (1976)    
    江湖漢子 (1977)    
    搏命 (1977)    
    海軍突擊隊 (1977)    
    老虎田雞 (1978)    
    殺出重圍 (1978)    
    佛山贊先生 (1978)    
    鴻勝蔡李佛 (1979)    
    風塵 (1980)    
    扮野小子 (1980)    
    無毒不丈夫 (1981)    
    知法犯法 (1981)    
    賊性 (1982)    
    盟 (1983)    
    叔侄•縮窒 (1983)    
    先生貴姓 (1984)    
    有Friend冇驚 (1984)    
    行錯姻緣路 (1984)    
    開心三響砲 (1985)    
    花仔多情 (1985)    
    求愛反斗星 (1985)    
    超齡處男 (1985)    
    初一十五 (1986)    
    義蓋雲天 (1986)    
    壞女孩 (1986)    
    神勇雙響炮續集 (1986)    
    猛鬼差館 (1987)    
    肥貓流浪記 (1988)    
    法律無情 (1988)    
    神探父子兵 (1988)    
    陷阱邊沿 (1988)    
    我要富貴 (1989)    
    十面埋伏 (1989)    
    小男人周記 (1989)    
    四千金 (1989)    
    川島芳子 (1990)    
    四人新世界 (1990)    
    黑雪 (1991)    
    踩過界 (1992)    
    奸人世家 (1992)    
    人生得意衰盡歡 (1993)    
    神探乾濕褸 (1993)    
    末路狂花 (1993)    
    東方不敗─風雲再起 (1993)    
    妙探雙嬌 (1993)    
    醉拳II (1994)