Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
彭雁聯
Peng Yen-Lien
 
Filmography (1955-1992)
 
  化妝 (1 film)
    春滿帝皇家 (1962)    
  髮型 (257 films)
    後窗 (1955)    
    郎如春日風 (1957)    
    野花香 (1959)    
    苦兒流浪記 (1960)    
    俠侶恩仇 (1961)    
    俠侶恩仇 (1961)    
    夜半歌聲 (1962)    
    春滿帝皇家 (1962)    
    霹靂金較剪(上集) (1963)    
    夜半歌聲續集 (1963)    
    四兒女(上集) (1964)    
    三個正宮救太子(上集) (1964)    
    神鶴金鷹 (1964)    
    龍江三虎(下集) (1964)    
    荒唐四怪俠(上集) (1964)    
    半張碌架床 (1964)    
    四兒女(下集) (1964)    
    霹靂金較剪(下集) (1964)    
    三個正宮救太子(下集) (1964)    
    龍江三虎(上集) (1964)    
    金箭銀龍 (1964)    
    七彩神火棒 (1964)    
    特務101 (1965)    
    999神秘雙屍案 (1965)    
    三姑嫂(上集) (1965)    
    海底骷髏塔(上集) (1965)    
    萍嫂(上集) (1965)    
    趙飛燕 (1965)    
    三姑嫂(下集) (1965)    
    教子殺父皇 (1967)    
    七金屍 (1974)    
    天網 (1974)    
    的士大佬 (1975)    
    同居 (1975)    
    情鎖 (1975)    
    捉姦趣事 (1975)    
    降頭 (1975)    
    乾隆皇奇遇記 (1976)    
    拈花惹草 (1976)    
    無法無天飛車黨 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    辭郎洲 (1976)    
    沙膽英 (1976)    
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    香港奇案 (1976)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    油鬼子 (1976)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    天涯明月刀 (1976)    
    毒后秘史 (1976)    
    蛇王子 (1976)    
    賭王大騙局 (1976)    
    勾魂降頭 (1976)    
    飛龍斬 (1976)    
    老夫子 (1976)    
    騙財騙色 (1976)    
    死囚 (1976)    
    乾隆下江南 (1977)    
    唐人街小子 (1977)    
    廟街皇后 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    射鵰英雄傳 (1977)    
    金玉良緣紅樓夢 (1977)    
    天龍八部 (1977)    
    洪熙官 (1977)    
    決殺令 (1977)    
    佛跳牆 (1977)    
    姦魔 (1977)    
    多情劍客無情劍 (1977)    
    風花雪月 (1977)    
    白玉老虎 (1977)    
    楚留香 (1977)    
    三少爺的劍 (1977)    
    絕不低頭 (1977)    
    猩猩王 (1977)    
    蕭十一郎 (1978)    
    五毒 (1978)    
    老夫子奇趣錄 (1978)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    笑傲江湖 (1978)    
    蝙蝠傳奇 (1978)    
    南少林與北少林 (1978)    
    乾隆下揚州 (1978)    
    螳螂 (1978)    
    秀花大盜 (1978)    
    烏龍濟公 (1978)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    倚天屠龍記 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    射鵰英雄傳續集 (1978)    
    殺絕 (1978)    
    中華丈夫 (1978)    
    冷血十三鷹 (1978)    
    殘缺 (1978)    
    十字鎖喉手 (1978)    
    倚天屠龍記大結局 (1978)    
    血芙蓉 (1978)    
    七煞 (1979)    
    唐山五虎 (1979)    
    賣命小子 (1979)    
    痳瘋怪拳 (1979)    
    梁天來 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    八萬罪人 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    少林英雄榜 (1979)    
    街市英雄 (1979)    
    風流斷劍小小刀 (1979)    
    鬼叫春 (1979)    
    瘋猴 (1979)    
    雜技亡命隊 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    教頭 (1979)    
    絕代雙驕 (1979)    
    軍閥趣史 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    銷魂玉 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    金臂童 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    第三類打鬥 (1980)    
    大殺四方 (1980)    
    奪棍 (1980)    
    邪 (1980)    
    飛狐外傳 (1980)    
    英雄無淚 (1980)    
    插翅難飛 (1980)    
    連城訣 (1980)    
    鐵旗門 (1980)    
    惡爺 (1980)    
    邪鬥邪 (1980)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    碟仙 (1980)    
    情俠追風劍 (1980)    
    無翼蝙蝠 (1980)    
    徐老虎與白寡婦 (1980)    
    請帖 (1980)    
    背叛師門 (1980)    
    摩登土佬 (1980)    
    少林與武當 (1980)    
    通天小子紅槍客 (1980)    
    洪文定三破白蓮教 (1980)    
    萬人斬 (1980)    
    武館 (1981)    
    射鵰英雄傳第三集 (1981)    
    紅粉動江湖 (1981)    
    魔劍俠情 (1981)    
    血鸚鵡 (1981)    
    辛亥雙十 (1981)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    千門八將 (1981)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    碧血劍 (1981)    
    流氓千王 (1981)    
    目無王法 (1981)    
    黑蜥蜴 (1981)    
    南北獅王 (1981)    
    蠱 (1981)    
    叉手 (1981)    
    書劍恩仇錄 (1981)    
    踩線 (1981)    
    屍妖 (1981)    
    長輩 (1981)    
    武松 (1982)    
    乾隆皇君臣鬥智 (1982)    
    賊王之王 (1982)    
    獵魔者 (1982)    
    楚留香之幽靈山莊 (1982)    
    搏盡 (1982)    
    十八般武藝 (1982)    
    人皮燈籠 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    如來神掌 (1982)    
    廣東靚仔玉 (1982)    
    沖宵樓 (1982)    
    神經大俠 (1982)    
    邪完再邪 (1982)    
    五遁忍術 (1982)    
    魔界 (1982)    
    俠客行 (1982)    
    幫規 (1982)    
    大旗英雄傳 (1982)    
    神鵰俠侶 (1982)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    浣花洗劍 (1982)    
    鬼畫符 (1982)    
    城寨出來者 (1982)    
    楊過與小龍女 (1983)    
    花心大少 (1983)    
    日劫 (1983)    
    鹿鼎記 (1983)    
    樑上君子 (1983)    
    六指琴魔 (1983)    
    星際鈍胎 (1983)    
    天蠶變 (1983)    
    魔 (1983)    
    滿天神佛 (1983)    
    掌門人 (1983)    
    三闖少林 (1983)    
    水晶人 (1983)    
    妖魂 (1983)    
    大俠沈勝衣 (1983)    
    清宮啟示錄 (1983)    
    皇帝保車 (1983)    
    武林聖火令 (1983)    
    封神劫 (1983)    
    少林傳人 (1983)    
    神通術與小霸王 (1983)    
    魔殿屠龍 (1984)    
    男女方程式 (1984)    
    霹靂雷電 (1984)    
    我愛羅蘭度 (1984)    
    青蛙王子 (1984)    
    新飛狐外傳 (1984)    
    唐朝豪放女 (1984)    
    三十處男 (1984)    
    走火炮 (1984)    
    布衣神相 (1984)    
    風流冤鬼 (1984)    
    南斗官三鬥北少爺 (1984)    
    愛奴新傳 (1984)    
    傾城之戀 (1984)    
    望子成蟲 (1984)    
    錦衣衛 (1984)    
    我愛神仙遮 (1984)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    連體 (1984)    
    游俠情 (1984)    
    鬼馬神偷 (1984)    
    洪拳大師 (1984)    
    天官賜福 (1985)    
    皇家大賊 (1985)    
    錯點鴛鴦 (1985)    
    弟子也瘋狂 (1985)    
    尖東梟雄 (1985)    
    摩登仙履奇緣 (1985)    
    教頭發威 (1985)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    霹靂十傑 (1985)    
    鬼馬飛人 (1985)    
    替槍老豆 (1985)    
    現代豪放女 (1985)    
    山東狂人 (1985)    
    水兒武士 (1985)    
    俾鬼捉 (1986)    
    夢中人 (1986)    
    倩女幽魂 (1987)    
    金燕子 (1987)    
    七小福 (1988)    
    吉屋藏嬌 (1988)    
    胭脂扣 (1988)    
    天羅地網 (1988)    
    挑情 (1988)    
    秦俑 (1989)    
    倩女幽魂II人間道 (1990)    
    聊齋三集之燈草和商 (1992)