Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
徐再來
Hsu Tsai-Lai
 
Filmography (1978-1993)
 
  製片 (2 films)
    蓋世奇花 (1981)    
    狼女白魔 (1982)    
  監製 (13 films)
    天地雙腿 (1978)    
    決鬥者的生命 (1978)    
    古劍英魂 (1978)    
    英雄有淚 (1978)    
    索命三娘 (1979)    
    夢中劍 (1979)    
    糊塗大醉俠 (1979)    
    錢王、拳王 (1979)    
    俠影留香 (1979)    
    搶孤 (1980)    
    蜜月怪手 (1980)    
    太極陰陽拳 (1980)    
    鐵脖子李勇 (1981)    
  策劃 (2 films)
    李鐵拐成仙 (1979)    
    迷你特攻隊 (1983)    
  出品人 (4 films)
    瘋女十八年 (1979)    
    多情雙寶環 (1979)    
    劍氣蕭蕭孔雀翎 (1980)    
    人鬼搭檔 (1993)