Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁銳能
Leung Yui-Nung
 
Filmography (1982-2009)
 
  道具 (36 films)
    巡城馬 (1982)    
    狂情 (1983)    
    奇謀妙計五福星 (1983)    
    鬼馬天師 (1984)    
    智勇三寶 (1985)    
    神探朱古力 (1986)    
    兩公婆八條心 (1986)    
    歡樂叮噹 (1986)    
    用愛捉伊人 (1987)    
    東方禿鷹 (1987)    
    夢過界 (1988)    
    捉鬼大師 (1989)    
    富貴開心鬼 (1989)    
    精裝追女仔之3狼之一族 (1989)    
    殭屍醫生 (1990)    
    皇家女將 (1990)    
    鬼咬鬼 (1990)    
    龍鳳賊捉賊 (1990)    
    飛鷹計劃 (1991)    
    嘩鬼旅行團 (1992)    
    戰神傳說 (1992)    
    伙頭福星 (1992)    
    新碧血劍 (1993)    
    廣東五虎之鐵拳無敵孫中山 (1993)    
    表姐,妳好野!4 (1994)    
    刀劍笑 (1994)    
    紅番區 (1995)    
    一個好人 (1997)    
    黃飛鴻之西域雄獅 (1997)    
    我是誰 (1998)    
    瘦身男女 (2001)    
    有人說愛我 (2001)    
    源來是愛 (2003)    
    飛龍再生 (2003)    
    大城小事 (2004)    
    神鎗手 (2009)