Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃順昌
Wong Shun-Chang
 
Filmography (1971-1986)
 
  演員 (2 films)
    迎春閣之風波 (1973)    
    鬼馬雙星 (1974)    
  道具 (42 films)
    奪命金劍 (1971)    
    鬼怒川 (1971)    
    鐵掌旋風腿 (1972)    
    猛龍過江 (1972)    
    山東響馬 (1972)    
    龍爭虎鬥 (1973)    
    跆拳震九州 (1973)    
    鐵金剛大破紫陽觀 (1974)    
    中泰拳壇生死戰 (1974)    
    艷窟神探 (1975)    
    驅魔女 (1975)    
    天才與白痴 (1975)    
    大千世界 (1975)    
    半斤八兩 (1976)    
    帝女花 (1976)    
    秋霞 (1976)    
    密宗聖手 (1976)    
    溫拿與教授 (1976)    
    第二道彩虹 (1977)    
    四大門派 (1977)    
    賣身契 (1978)    
    貂女 (1978)    
    追趕跑跳碰 (1978)    
    死亡遊戲 (1978)    
    Hello! 夜歸人 (1978)    
    亡命嬌娃 (1979)    
    神偷妙探手多多 (1979)    
    雜家小子 (1979)    
    甩牙老虎 (1980)    
    師弟出馬 (1980)    
    壞小子 (1980)    
    鬼打鬼 (1980)    
    敗家仔 (1981)    
    公子嬌 (1981)    
    龍少爺 (1982)    
    生死決 (1983)    
    奇謀妙計五福星 (1983)    
    A計劃 (1983)    
    快餐車 (1984)    
    警察故事 (1985)    
    威龍猛探 (1985)    
    我的愛神 (1986)