Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳國雄(2)
Chan Kok-Hong
 
Filmography (1971-2011)
 
  化妝 (99 films)
    天龍八將 (1971)    
    鬼怒川 (1971)    
    唐山大兄 (1971)    
    刀不留人 (1971)    
    鬼流星 (1971)    
    金旋風 (1972)    
    精武門 (1972)    
    黑夜怪客 (1973)    
    馬路小英雄 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    龍爭虎鬥 (1973)    
    黃飛鴻少林拳 (1974)    
    小英雄大鬧唐人街 (1974)    
    鬼馬雙星 (1974)    
    中泰拳壇生死戰 (1974)    
    綽頭狀元 (1974)    
    驅魔女 (1975)    
    大千世界 (1975)    
    艷窟神探 (1975)    
    心魔 (1975)    
    帝女花 (1976)    
    秋霞 (1976)    
    密宗聖手 (1976)    
    溫拿與教授 (1976)    
    半斤八兩 (1976)    
    破戒 (1977)    
    四大門派 (1977)    
    死亡遊戲 (1978)    
    貂女 (1978)    
    Hello! 夜歸人 (1978)    
    賣身契 (1978)    
    肥龍過江 (1978)    
    追趕跑跳碰 (1978)    
    佛山贊先生 (1978)    
    大煞星與小妹頭 (1978)    
    雜家小子 (1979)    
    豪俠 (1979)    
    搏命單刀奪命搶 (1979)    
    神偷妙探手多多 (1979)    
    名劍 (1980)    
    師弟出馬 (1980)    
    鬼打鬼 (1980)    
    壞小子 (1980)    
    夜車 (1980)    
    甩牙老虎 (1980)    
    錢作怪 (1980)    
    越戰僅存者 (1980)    
    龍咁威 (1981)    
    摩登保鑣 (1981)    
    鬼馬智多星 (1981)    
    公子嬌 (1981)    
    再生人 (1981)    
    敗家仔 (1981)    
    老鼠街 (1981)    
    奇門遁甲 (1982)    
    龍少爺 (1982)    
    奇謀妙計五福星 (1983)    
    新蜀山劍俠 (1983)    
    害時出世 (1983)    
    A計劃 (1983)    
    狂情 (1983)    
    追鬼七雄 (1983)    
    生死決 (1983)    
    鐵板燒 (1984)    
    君子好逑 (1984)    
    省港旗兵 (1984)    
    人嚇鬼 (1984)    
    快餐車 (1984)    
    神勇雙響炮 (1984)    
    鬼線人 (1984)    
    艷鬼發狂 (1984)    
    無名火 (1984)    
    先生貴姓 (1984)    
    老友鬼鬼 (1985)    
    一千靈異夜之靈魂實驗 (1992)    
    一千靈異夜之孽債危情 (1992)    
    一千靈異夜之鬼拳師 (1992)    
    戰神傳說 (1992)    
    一千靈異夜之轉世邪靈 (1992)    
    新仙鶴神針 (1993)    
    新難兄難弟 (1993)    
    白髮魔女傳 (1993)    
    少年黃飛鴻之鐵馬騮 (1993)    
    東方不敗─風雲再起 (1993)    
    水滸傳之英雄本色 (1993)    
    香港奇案之吸血貴利王 (1994)    
    非洲超人 (1994)    
    壞孩子俱樂部 (1995)    
    十兄弟 (1995)    
    黑金 (1997)    
    超級無敵追女仔2之狗仔雄心 (1997)    
    去年煙花特別多 (1998)    
    上帝之手 (1999)    
    網上怪談 (2000)    
    鬼名模 (2000)    
    少林足球 (2001)    
    犀照 (2006)    
    父子 (2006)    
    猛男滾死隊 (2011)    
  場記 (2 films)
    半斤八兩 (1976)    
    賣身契 (1978)    
  演員 (1 film)
    綽頭狀元 (1974)