Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
葉銀漢
Yeh Ying-Han
 
Filmography (1970-1984)
 
  製片 (1 film)
    蹦蹦一串心 (1981)    
  監製 (13 films)
    花心財神 (1970)    
    歡天喜地 (1971)    
    萬家樂 (1971)    
    龍虎過江 (1972)    
    盲俠血滴子 (1972)    
    祇羡鴛鴦不羡仙 (1972)    
    壁虎遊龍 (1972)    
    中國拳 (1972)    
    死亡界線 (1973)    
    龍虎恩仇 (1973)    
    女體 (1976)    
    大地飛鷹 (1978)    
    蓋世奇花 (1981)    
  出品人 (5 films)
    五虎摧花 (1972)    
    飛車龍虎鬥 (1975)    
    燈籠街 (1977)    
    女性的復仇 (1981)    
    水滸外傳 (1984)