Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
曹素鳳
Cho Siu-Fung
Aliases:  曹秦鳳
 
Filmography (1983-1995)
 
  化妝 (20 films)
    一觸驚魂 (1983)    
    龍鳳智多星 (1985)    
    海上花 (1986)    
    殺妻二人組 (1986)    
    人民英雄 (1987)    
    鬼新娘 (1987)    
    英雄好漢 (1987)    
    1哥 (1987)    
    江湖情 (1987)    
    七小福 (1988)    
    褲甲天下 (1988)    
    吉屋藏嬌 (1988)    
    愛情謎語 (1988)    
    法中情 (1988)    
    義膽紅唇 (1988)    
    法內情 (1988)    
    求愛夜驚魂 (1989)    
    八寶奇兵 (1989)    
    伴我闖天涯 (1989)    
    紅番區 (1995)