Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉繼承
Lau Gai-Sing
 
Filmography (1981-1991)
 
  化妝 (101 films)
    千門八將 (1981)    
    碧血劍 (1981)    
    蠱 (1981)    
    射鵰英雄傳第三集 (1981)    
    叉手 (1981)    
    廣東靚仔玉 (1982)    
    鬼畫符 (1982)    
    魔界 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    邪完再邪 (1982)    
    搏盡 (1982)    
    乾隆皇君臣鬥智 (1982)    
    城寨出來者 (1982)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    十八般武藝 (1982)    
    俠客行 (1982)    
    沖宵樓 (1982)    
    人皮燈籠 (1982)    
    浣花洗劍 (1982)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    獵魔者 (1982)    
    神鵰俠侶 (1982)    
    如來神掌 (1982)    
    五遁忍術 (1982)    
    武林聖火令 (1983)    
    水晶人 (1983)    
    樑上君子 (1983)    
    滿天神佛 (1983)    
    楊過與小龍女 (1983)    
    神通術與小霸王 (1983)    
    清宮啟示錄 (1983)    
    六指琴魔 (1983)    
    妖魂 (1983)    
    鹿鼎記 (1983)    
    封神劫 (1983)    
    魔 (1983)    
    暗渠 (1983)    
    皇帝保車 (1983)    
    三闖少林 (1983)    
    日劫 (1983)    
    掌門人 (1983)    
    花心大少 (1983)    
    毀滅號地車 (1983)    
    星際鈍胎 (1983)    
    少林傳人 (1983)    
    表錯七日情 (1983)    
    天蠶變 (1983)    
    望子成蟲 (1984)    
    鬼馬神偷 (1984)    
    走火炮 (1984)    
    魔殿屠龍 (1984)    
    布衣神相 (1984)    
    錦衣衛 (1984)    
    南斗官三鬥北少爺 (1984)    
    窺情 (1984)    
    洪拳大師 (1984)    
    老鷹的劍 (1984)    
    游俠情 (1984)    
    風流冤鬼 (1984)    
    霹靂雷電 (1984)    
    連體 (1984)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    我為你狂 (1984)    
    傾城之戀 (1984)    
    三十處男 (1984)    
    我愛羅蘭度 (1984)    
    青蛙王子 (1984)    
    愛奴新傳 (1984)    
    城市之光 (1984)    
    唐朝豪放女 (1984)    
    新飛狐外傳 (1984)    
    我愛神仙遮 (1984)    
    水兒武士 (1985)    
    現代豪放女 (1985)    
    花街時代 (1985)    
    皇家大賊 (1985)    
    教頭發威 (1985)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    江湖了斷 (1985)    
    霹靂十傑 (1985)    
    鬼馬飛人 (1985)    
    山東狂人 (1985)    
    替槍老豆 (1985)    
    弟子也瘋狂 (1985)    
    天官賜福 (1985)    
    錯點鴛鴦 (1985)    
    錯體人 (1985)    
    摩登仙履奇緣 (1985)    
    尖東梟雄 (1985)    
    香香公主 (1987)    
    靈幻先生 (1987)    
    金燕子 (1987)    
    書劍恩仇錄 (1987)    
    爛賭英雄 (1987)    
    挑情 (1988)    
    胭脂扣 (1988)    
    殭屍叔叔 (1988)    
    撞邪先生 (1988)    
    今夜星光燦爛 (1988)    
    笑傲江湖 (1990)    
    彊屍至尊 (1991)