Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊世正
Yang Shih-Cheng
Aliases:  楊世政
 
Filmography (1972-1994)
 
  道具 (41 films)
    發達之人 (1972)    
    騙術奇中奇 (1973)    
    沖天炮 (1974)    
    陰陽界 (1974)    
    初哥初女初夜情 (1977)    
    紅樓春上春 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    醉拳 (1978)    
    南北醉拳 (1979)    
    踢館 (1979)    
    雙辣 (1980)    
    舞廳 (1981)    
    死亡塔 (1981)    
    胡越的故事 (1981)    
    投奔怒海 (1982)    
    三勇士 (1983)    
    靈氣逼人 (1984)    
    無名火 (1984)    
    女人心 (1985)    
    奇緣 (1986)    
    夢中人 (1986)    
    書劍恩仇錄 (1987)    
    香香公主 (1987)    
    大丈夫日記 (1988)    
    天羅地網 (1988)    
    獵鷹行動 (1988)    
    喋血雙雄 (1989)    
    喋血街頭 (1990)    
    中日南北和 (1990)    
    笑星撞地球 (1990)    
    縱橫四海 (1991)    
    藍色霹靂火 (1991)    
    辣手神探 (1992)    
    我愛扭紋柴 (1992)    
    天若有情Ⅱ之天長地久 (1993)    
    天長地久 (1993)    
    重案組 (1993)    
    記得香蕉成熟時II初戀情人 (1994)    
    都市情緣 (1994)    
    香港奇案之吸血貴利王 (1994)    
    點指兵兵之青年幹探 (1994)