Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉髯公
Lau Yim-Kung
 
Filmography (1935-1947)
 
  副導演 (2 films)
    馬介甫 (1935)    
    廣州一婦人 (1936)    
  導演 (1 film)
    國內無戰事 (1937)    
  演員 (14 films)
    火燒阿房宮 (1935) ... 秦王
    半開玫瑰 (1935)    
    愛國花 (1936)    
    摩登世界 (1936)    
    錦繡河山 (1937)    
    天之驕女 (1937)    
    影壇風月 (1938)    
    三千女明星 (1938)    
    黑夜煞星 (1939) ... 黃魯賓
    摩登女招夫 (1939)    
    狂風暴雨 (1940)    
    雍正皇夜盜香妃 (1940)    
    殺人王 (1940)    
    麗春花 (1947)    
  編劇 (2 films)
    火燒阿房宮 (1935)    
    國內無戰事 (1937)