Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張敏(3)
Chang Min
 
Filmography (1941-1966)
 
  場記 (6 films)
    蜜月 (1955)    
    荒唐鏡三氣胭脂馬 (1956)    
    高君保私探營房 (1956)    
    肥廋姻緣 (1956)    
    釵頭鳳 (1957)    
    宮主刁蠻駙馬嬌 (1957)    
  演員 (21 films)
    情敵 (1941)    
    出籠鳥 (1953)    
    荒唐鏡三氣胭脂馬 (1956)    
    乞丐與藝妲 (1958)    
    愛與恨 (1959)    
    桃老大伏匪記 (1961)    
    手鎗 (1961)    
    豔賊黑蜘蛛 (1965)    
    誰要叫你媽媽 (1965)    
    流浪天涯三兄妹 (1965)    
    胭脂虎 (1965)    
    豔賊蜘蛛子 (1965)    
    台北街頭 (1965)    
    挑戰地獄島 (1966)    
    藍與黑(上) (1966)    
    江湖客 (1966)    
    藍與黑(下) (1966)    
    金錢豹 (1966)    
    怪影淚痕 (1966)    
    夜狐狸 (1966)    
    諜網姊妹花 (1966)