Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
袁嘉佩
Yuan Chia-Pei  ♀





 
Filmography (1980-1998)
 
  演員 (19 films)
    十八王公 (1980)    
    咖啡女郎 (1984)    
    她未成年 (1984)    
    聖公媽 (1985)    
    軍妓 (1985)    
    最毒婦人心 (1986)    
    騙王之王 (1988)    
    大劈棺 (1989)    
    地下風雲 (1989)    
    報告班長2 (1989)    
    海口人 (1989)    
    第二死罪 (1989)    
    大笑兵團 (1990)    
    九月初九之重見天日 (1991)    
    向異域挑戰 (1991)    
    失聲畫眉 (1991)    
    風月俏佳人 (1991)    
    性愛韋小寶之玩女大王 (1994)    
    周成過台灣 (1998)