Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李逸朗
Don Li Yat-Long  ♂



 
Filmography (2004-2019)
 
  導演 (3 films)
    神探茄哩啡 (2016)    
    鐵壁嵐之拳 (2019)    
    特區 (2019)    
  演員 (18 films)
    失驚無神 (2004) ... 阿勤
    擁抱每一刻花火 (2005) ... 家俊
    心跳季節 (2005)    
    寶貝計劃 (2006) ... 三妹夫
    性工作者十日談 (2007) ... 祖兒
    校墓處 (2007) ... 李國忠
    醒獅 (2007)    
    重生 (2014) ... Sunny
    怨靈人偶 (2014)    
    五個小孩的校長 (2015)    
    踏血尋梅 (2015)    
    碟仙碟仙 (2015)    
    男極探射燈 (2015)    
    我老婆係明星 (2016) ... 十二少
    神探茄哩啡 (2016)    
    告別之前 (2018)    
    入鐵籠 (2019)    
    鐵壁嵐之拳 (2019)    
  編劇 (1 film)
    神探茄哩啡 (2016)    
  出品人 (1 film)
    神探茄哩啡 (2016)