Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李逸朗
Don Li Yat-Long  ♂



 
Filmography (2004-2019)
 
  導演 (3 films)
    神探茄哩啡 (2016)    
    鐵壁嵐之拳 (2019)    
    特區 (2019)    
  演員 (18 films)
    失驚無神 (2004) ... 阿勤
    心跳季節 (2005)    
    擁抱每一刻花火 (2005) ... 家俊
    寶貝計劃 (2006) ... 三妹夫
    校墓處 (2007) ... 李國忠
    醒獅 (2007)    
    性工作者十日談 (2007) ... 祖兒
    重生 (2014) ... Sunny
    怨靈人偶 (2014)    
    踏血尋梅 (2015)    
    碟仙碟仙 (2015)    
    男極探射燈 (2015)    
    五個小孩的校長 (2015)    
    神探茄哩啡 (2016)    
    我老婆係明星 (2016) ... 十二少
    告別之前 (2018)    
    入鐵籠 (2019)    
    鐵壁嵐之拳 (2019)    
  出品人 (1 film)
    神探茄哩啡 (2016)    
  編劇 (1 film)
    神探茄哩啡 (2016)