Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳燕燕
Chen Yan-Yan (1)  ♀





 
Filmography (1930-1992)
 
  監製 (3 films)
    海角芳魂 (1954)    
    春色無邊 (1957)    
    大平洋之鯊 (1961)    
  演員 (87 films)
    故都春夢 (1930)    
    銀漢雙星 (1931) ... 演員
    戀愛與義務 (1931)    
    一剪梅 (1931)    
    三個摩登女性 (1932)    
    人道 (1932)    
    共赴國難 (1932)    
    奮鬥 (1932)    
    續故都春夢 (1932)    
    南國之春 (1932) ... 李小鴻
    母性之光 (1933)    
    除夕 (1933)    
    鐵鳥 (1934)    
    暴雨梨花 (1934)    
    大路 (1934) ... 丁 香
    寒江落雁 (1935)    
    蛇蠍美人 (1935)    
    天倫 (1935)    
    孤城烈女 (1936) ... 陳依依
    聯華交響曲 (1937)    
    慈母曲 (1937)    
    新舊時代 (1937)    
    自由天地 (1937)    
    雷雨 (1938)    
    白蛇傳 (1939)    
    隋宮春色 (1940)    
    花魁女 (1940) ... 花魁女
    女鬼 (1940)    
    杜十娘 (1940) ... 杜十娘
    家 (1941)    
    博愛 (1942)    
    標準夫人 (1942)    
    洞房花燭夜 (1942)    
    神出鬼沒 (1947) ... 稻田芳子
    不了情 (1947) ... 虞家茵
    深閨疑雲 (1948)    
    巫山夢迴 (1952)    
    銀海千秋 (1953)    
    戀歌 (1953) ... 葛萍
    海角芳魂 (1954) ... 何依春
    長巷 (1956) ... 蘭珍
    錦繡前程 (1957) ... 譚母
    苦兒流浪記 (1960) ... 羅大媽
    音容劫 (1960)    
    鐵蹄下 (1960)    
    為誰辛苦為誰忙 (1963)    
    梁山伯與祝英台 (1963) ... 祝英台母親
    女人與小偷 (1963)    
    閰惜姣 (1963)    
    新啼笑姻緣 (1964)    
    花木蘭 (1964)    
    血手印 (1964)    
    蝴蝶盃 (1965) ... 田夫人
    西廂記 (1965)    
    寶蓮燈 (1965)    
    萬古流芳 (1965) ... 程妻
    大地兒女 (1965) ... 田大媽
    藍與黑(上) (1966) ... 姑母
    歡樂青春 (1966)    
    藍與黑(下) (1966) ... 姑母
    獨臂刀 (1967)    
    觀世音 (1967)    
    烽火萬里情 (1967) ... 芬姨母
    星月爭輝 (1967)    
    黛綠年華 (1967) ... 羅母
    蘭姨 (1967)    
    船 (1967)    
    春暖花開 (1968)    
    死角 (1969) ... 張母
    三笑 (1969)    
    千萬人家 (1970)    
    女俠賣人頭 (1970) ... 駱宏勛母
    餓狼谷 (1970) ... 王氏
    怕老婆是大丈夫 (1971)    
    娃娃夫人 (1972)    
    雨中花 (1972)    
    小毒龍 (1972)    
    落葉飛刀 (1972)    
    群英會 (1972)    
    十四女英豪 (1972) ... 耿金花
    小老虎 (1973)    
    一網打盡 (1974)    
    螳螂醉虎無影腳 (1978)    
    黑圈套 (1982)    
    頤園飄香 (1984)    
    上海風雲 (1985)    
    阮玲玉 (1992)    
 
 
Biography