Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張植培
Chang Chih-Pei
 
Filmography (1948-1972)
 
  副導演 (14 films)
    金菩薩 (1966)    
    慾海情魔 (1967)    
    鐵觀音勇破爆炸黨 (1968)    
    斷魂谷 (1968)    
    女俠黑蝴蝶 (1968)    
    毒龍潭 (1969)    
    龍門金劍 (1969)    
    虎膽 (1969)    
    五虎屠龍 (1970)    
    冰天俠女 (1971)    
    鳳飛飛 (1971)    
    影子神鞭 (1971)    
    火併 (1971)    
    大殺手 (1972)    
  演員 (1 film)
    小樓春曉 (1954)    
  場記 (7 films)
    國魂 (1948)    
    近水樓台 (1952)    
    碧血黃花 (1954)    
    山東馬永貞 (1962)    
    鶯鳳和鳴 (1964)    
    聊齋誌異 (1965)    
    金玉奴 (1965)