Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
嚴幼祥
Yim Yau-Cheung
 
Filmography (1936-1958)
 
  監製 (9 films)
    三笑 (1940)    
    紅拂傳 (1941)    
    閨怨 (1952)    
    新娘萬歲 (1952)    
    富貴花 (1953)    
    莫忘今宵 (1953)    
    白衣紅淚 (1953)    
    風華絕代 (1953)    
    重逢 (1954)    
  製片 (11 films)
    廣陵潮 (1936)    
    影城記 (1939)    
    楚霸王 (1939)    
    四集化身姑娘 (1939)    
    秦香蓮 (1940)    
    閻惜姣 (1940)    
    新茶花女 (1941)    
    英烈傳 (1941)    
    風流寡婦 (1941)    
    紅拂傳 (1941)    
    紅粉盜 (1948)    
  導演 (10 films)
    女皇帝 (1940)    
    刺秦王 (1940)    
    觀世音 (1940)    
    情敵 (1941)    
    閨怨 (1952)    
    新娘萬歲 (1952)    
    風華絕代 (1953)    
    莫忘今宵 (1953)    
    重逢 (1954)    
    想入非非 (1958)    
  編劇 (1 film)
    想入非非 (1958)