Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
崔巍
Cui Ngai
 
Filmography (1947-1963)
 
  製片 (17 films)
    孤鳳啼痕 (1950)    
    朝陽 (1950)    
    妒潮 (1950)    
    粉陣迷龍 (1951)    
    紙醉金迷 (1951)    
    彩鳳戲金龍 (1951)    
    兒女情長 (1952)    
    迷姬 (1952)    
    迷樓金粉 (1952)    
    酒樓戲鳳 (1952)    
    我結婚十年 (1952)    
    笑星降地球 (1952)    
    銀燈照玉郎 (1952)    
    新金葉菊 (1952)    
    賣花得美 (1953)    
    午夜勾魂 (1962)    
    天字間諜網 (1963)    
  監製 (10 films)
    豪門春色 (1947)    
    明日又天涯 (1947)    
    十二美人樓 (1948)    
    萬緣叢中一點紅 (1948)    
    十艷戀檀郎 (1948)    
    歌唱沙三少 (1951)    
    沙三少與俏銀姐 (1961)    
    三婿回門 (1962)    
    公主與七小俠 (1962)    
    豪門春色 (1962)    
  導演 (1 film)
    大光燈 (1952)    
  出品人 (1 film)
    銀燈照玉郎 (1952)