Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
葛存壯
Ge Cun-Zhuang  ♂
Aliases:  葛存壮





 
Filmography (1952-2012)
 
  演員 (25 films)
    六號門 (1952)    
    平原游擊隊 (1955)    
    糧食 (1959)    
    青春之歌 (1959)    
    停戰以後 (1962)    
    小二黑結婚 (1964)    
    南征北戰 (1974)    
    決裂 (1975)    
    神秘的大佛 (1980)    
    小花 (1980)    
    如意 (1982)    
    包氏父子 (1983)    
    武林志 (1983) ... 樑守仁
    立體十三妹 (1986)    
    大清砲隊 (1987) ... 葉守信
    恐怖夜 (1988)    
    荒火 (1988)    
    天字號密令 (1990) ... 辜雅堂
    黃飛鴻之三獅王爭霸 (1993) ... 李鴻章
    月牙兒 (1995)    
    愛情麻辣燙 (1997)    
    獨自等待 (2004)    
    愛情呼叫轉移 (2007)    
    建國大業 (2009)    
    飛越老人院 (2012)