Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃鑑波
Kobe Wong Kam-Bo  ♂





 
Filmography (1956-1991)
 
  演員 (38 films)
    黃飛鴻義救賣魚燦 (1956) ... 師兄
    毒計 (1979)    
    手扣 (1979)    
    有料到 (1980)    
    誓不兩立 (1980)    
    打雀英雄傳 (1981)    
    摩登保鑣 (1981) ... 小偷
    鬼域 (1981)    
    花煞 (1982)    
    八十二家房客 (1982)    
    拖手仔 (1982)    
    枯良枯 (1982)    
    俏皮女學生 (1982) ... 蠻牛主持人
    2.5 cm (1982)    
    卒仔抽車 (1982)    
    靚妹仔 (1982)    
    新天龍八部 (1982)    
    田雞過河 (1983)    
    猛鬼出籠 (1983)    
    三文治 (1984)    
    君子好逑 (1984)    
    奸人鬼 (1984)    
    鬼馬飛人 (1985)    
    威龍猛探 (1985)    
    小狐仙 (1985)    
    反斗妹 (1985) ... 鄰居
    打工皇帝 (1985)    
    雙龍吐珠 (1986)    
    殺妻二人組 (1986)    
    不夜天 (1987)    
    猛鬼差館 (1987)    
    開心快活人 (1987)    
    慾燄濃情 (1988)    
    金牌師姐 (1989)    
    再起風雲 (1989)    
    雞鴨戀 (1991)    
    五億探長雷洛傳(雷老虎) (1991)    
    英倫越戰 (1991)