Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳煜濠
Wu Yuk-Ho
 
Filmography (1989-2017)
 
  髮型 (31 films)
    開心巨無霸 (1989)    
    志在出位 (1991)    
    新精武門1991 (1991)    
    正紅旗下 (1991)    
    嘩!英雄 (1992)    
    漫畫威龍 (1992)    
    正牌韋小寶之奉旨溝女 (1993)    
    少年黃飛鴻之鐵馬騮 (1993)    
    亂世超人 (1994)    
    黃飛鴻之五龍城殲霸 (1994)    
    重慶森林 (1994)    
    東邪西毒 (1994)    
    狂野生死戀 (1995)    
    刀 (1995)    
    墮落天使 (1995)    
    旺角風雲 (1996)    
    至激殺人犯 (1997)    
    大無謂 (2004)    
    少林殭屍天極 (2006)    
    功夫無敵 (2007)    
    劍蝶 (2008)    
    大四喜 (2008)    
    童眼 (2010)    
    酒徒 (2010)    
    迷離夜 (2013)    
    救火英雄 (2014)    
    重生 (2014)    
    燈塔下的戀人 (2015)    
    浮華宴 (2015)    
    S風暴 (2016)    
    毒。誡 (2017)    
  演員 (2 films)
    墮落天使 (1995)    
    大四喜 (2008)